Eindhovenda IS imkani !!!!

Satmak istediginiz urunmu var. Yada birseymi almak istiyorsunuz... Burda reklam verebilirsiniz
Kitap, araba, dolap, masa, bilgisayar, koltuk, elbise
Hollandada Is ve isci ariyorsaniz bu baslikda ilan verebilirsiniz..

Moderatör: sansli

rukiye
Beginner
Beginner

Re: Eindhovenda IS imkani !!!!

Mesaj gönderen rukiye »

merhaba ben rukiye 19 yasindayim ve bredada kaliyorum bura dogma bugmeliyim ebnde is ariyorum ama bulmussunuz uygun birini fakat baska bi isciye ihtiyac duyarsaniz ben calismayi istiyorum cunki turkiyeden biriyle nisanlandim ve onu holandaya getirme durumum cok zor cunku yasim tutmuyor vee maasim dolgun degil yas dolsa bile hala o maasi almakla zorlanirim cunku diplomam olmadigi icin egr siz guzel bi maas verirseniz calabilrim sizle.ik heb op school 2 jaar de opleiding handel administratie gevolgd ama ingilizcem hic yok.eger ilginizi cekersem email adresim yaban__gulu_17@hotmail.com

lalenur
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen lalenur »

Selam bende iki ay oldu nl ye geleli,su anda bende is ariyorum,tr de sosyal bilimler okudum ve anadolu lisesi mezunuyum ve ingilterede iki sene cocuk dil gelisimi ve dil egitimi aldim,3 ay hollandaca kursu aldim,tr de 4 sene anaokulunda ve kolejde ingilizce ogretmenligi yaptim,ingilizcem cok iyidir ve hollandacamda idare eder.ama sanirim size uzagim,ben den helder da oturuyorum ne kadar uzak bilmiyorum ama benim icin iyi bir baslangic olabilirdi diye dusunuyorum

Kullanıcı avatarı
ufoss
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
İletişim:

Mesaj gönderen ufoss »

Evet isde bir guzel haber daha...
Sitemizden PARS arkadasimizda benin is arkadasim olacak...
Parsla birlikde siteden 3 arkadas benim is arkadasim olmus oldu...
Uygun fiyatlarda UFOSS garantisi ile website yapilir !!!
http://www.websayfa.nl

jeremi
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen jeremi »

Ben ilgileniyorum bu isle fakat sadece mesleki bilgisayar ingilizcem var. Ve birazda hollandaca soyleneni anlayacak kadar. Ama fazla degil. Is ayrintilarini ogrenebilirmiyim.

Kullanıcı avatarı
pars
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: Izmir
Yabanci_Ulke: Hollanda

Mesaj gönderen pars »

Evet arkadaslar Ugurun alakasi ve yardimi sayesinde is sahibi oldum. Kendisine huzurunuzda bir kez daha tesekkur ederim. Nl ye yeni gelen biri icin en onemli seylerden biri de is bulup iyi bir baslangic yapabilmek umarim butun arkadaslarimizda bu sansa sahip olur. TESEKKURLER UFOSS.
NE MUTLU TURKUM DIYENE

attractive01
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen attractive01 »

Merhabalar. oncelikle tam olarak nasil bir is anlamadim ama ingizce problemimiz yok hollandaca kendimi kurtariyorum ve super de olacak kismetse su an Lelystad dayim daha fazla bir bilgi alablirsek daha iyi olur hayirlisiyla...

Kilitli

“Alim ve Satim Is ve Isci Ilanlariniz” sayfasına dön