slm arkdaslar ( Rotterdam civarinda Is ariyorum )

Satmak istediginiz urunmu var. Yada birseymi almak istiyorsunuz... Burda reklam verebilirsiniz
Kitap, araba, dolap, masa, bilgisayar, koltuk, elbise
Hollandada Is ve isci ariyorsaniz bu baslikda ilan verebilirsiniz..

Moderatör: sansli

emrahtr
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
İletişim:

Re: slm arkdaslar ( Rotterdam civarinda Is ariyorum )

Mesaj gönderen emrahtr »

Alle goede dingen komen langzaam..

emrahtr
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
İletişim:

Mesaj gönderen emrahtr »

pardon arkadasım daha yeni gördüm,,masallah siteden nekadar faydalanıyor goruyomusunuz,,
siteye kendimize ait bide uitzenbureo eklesek olacak :lol: hehe..demi ufos kardes!!!
neyse arkadasım sevındım ısın oldu senınde,,hayırlı olsun...
emrah
Alle goede dingen komen langzaam..

gkce77
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: İstanbul
Yabanci_Ulke: Hollanda-Rotterdam

UGUR bey

Mesaj gönderen gkce77 »

ugur bey harun bey niye boyle yapti anlayamadim pazartesi gunu sabah ordan calisan bi bey beni konustugumuz yerden alcakti 8:30 9:00 arasi bende bi hevesle hazirlandim erkenden gittim bekle bekle kime yok aradim harun bey acmadi cep tel beni alcak kisi aradim acmadim aksama dogru ev numaranmadan is yerini aradim baska bi bey cikti...beni alcak kisi hanimi rahatsizlanmis o yuzden turkiyeye gidicekmis dedi harun bey sordum yerinde yok dedi bende anlasilan benim is iptal oldu dedi =m heralde o beyde evet dedi...sabah o kadar bosuna bekledim...yanina gittim baldizimla konustuk ettik herseyde anlastik hatta kednisi yaparmisin dedi bu isi bende evet dedim anlamadim konuyu...neyse genede tsk ederim yardimlariniz icin ben bu siteye yeni gelmedim sizi taniyorum...insaliginizi biliyorum 1 seneyi gecti belki daha tr yasarken uye idim sonra site degisti bende farkli bi nick kayit yaptirdim neyse sizinde basinizi agritmak istemem hoscakalin

Kullanıcı avatarı
ufoss
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
İletişim:

Mesaj gönderen ufoss »

Bilemiyorumki neden oyle yapti?
Bi arar sormaya calisirim... Uzuldum simd:((

Ama sunu bilinki ben kimseye kefil olmuyorum.. Sadece elimden geldigince tanidigim kimselerin adress bilgilerini veriyorum size...
Uygun fiyatlarda UFOSS garantisi ile website yapilir !!!
http://www.websayfa.nl

gkce77
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: İstanbul
Yabanci_Ulke: Hollanda-Rotterdam

Mesaj gönderen gkce77 »

oyle bisey soz konusu bile olamaz.sizinle alakasi yok zaten siz bana abilik yaptiniz .....

Hollandagulu
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen Hollandagulu »

Merhaba arkadaslar, kusura bakmayin ben sitenizi gunluk takip edemiyorum. malum evde internetim yok. ama nete girdigim zamanda herseyi tek tek okuyorum buyuk bir ilgiyle :) size benimde Harun bey hakkinda sorum olacakti. Harun beyi guvenilir bir insanmi , yaninda calisan yada onu taniyan varmi??? bende ona telden ulasmaya calisiyorum ama cevap vermiyor, yogundum diyor, gerci benim arama nedenimde is icin ama... bilemiyorum. zaten ismini ben Baris olarak biliyordum. herneyse dedikodu yapmayalim :) ama yinede bu kisi ile irtibata gecmeye degermi, guvenilirmi bir insanmi soylerseniz sevinirim.

“Alim ve Satim Is ve Isci Ilanlariniz” sayfasına dön