Code 1 takenbook + cd rom
Moderatör: sansli
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Mersin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Haarlem
Re: Code 1 takenbook + cd rom
selam kuscu! hogescool van amsterdam da hangi gruptasin? kacinci kitaba basladiniz?
-
- Beginner
Tamam, siz bana 57 euro gonderin, posta ucretini ben vererek gonderecegim
-
- Beginner
Size bahsetmistim,
ben Persembe gunu izne gidiyorum, yani cuma gunu almaniz imkansiz. Eger gercekten istiyorsaniz postayla gondermek icin bugun, elden almak icin de yarin son gun. Almayi dusunmuyorsanizda bana haber verirseniz sevinirim, bende bugunlerde satmayi dusunuyorum, bende code 3 u alacagim cunku. Ama sunu soyleyeyim 60 eurodan daha dusuk fiyata hicbir yerde bulabileceginizi zannetmiyorum, cunku kurslar baslayali cok oldu, siz gec kalmissiniz.
ben Persembe gunu izne gidiyorum, yani cuma gunu almaniz imkansiz. Eger gercekten istiyorsaniz postayla gondermek icin bugun, elden almak icin de yarin son gun. Almayi dusunmuyorsanizda bana haber verirseniz sevinirim, bende bugunlerde satmayi dusunuyorum, bende code 3 u alacagim cunku. Ama sunu soyleyeyim 60 eurodan daha dusuk fiyata hicbir yerde bulabileceginizi zannetmiyorum, cunku kurslar baslayali cok oldu, siz gec kalmissiniz.
-
- Beginner
ben code 1 kitabi almak istiorum 0643926670 numarama ulasirsaniz sewinirim acil lazim eftal gumus
-
- Beginner
ben kitabinizi almak istiorum numarami biraksam aryabilirmisiniz eftal gumus 0643926670kuscu0911 yazdı:Merhaba,
Elimde code 1 takenbook met cd en code2 takenbook met cd var. Herbirini 50 Euro ya verecegim. Isterseniz...
-
- Beginner
ben code 1 kitabi ariyorum acil ihtiyacim warufoss yazdı:Site yoneticisi olarak; uyelerim icin ilk pazarligi ben yapam dedim...
Pazarlik serbest satip satmamak sahibine kalmis
Saka bir yana.....
Kolay gelee ( 50 de guzel bir fiyat bu kitap icin )
-
- Beginner
selamun aleykum
arkadaslar elimde code1+CDrom var almak isteyen arkadas olursa yardimci olabilirim amsterdam icinden el den ele teslim edebilirim kitabin fiyati 50 euro dusunen arkadaslar var ise 0616287393 bu numarayi arayabilirler .
arkadaslar elimde code1+CDrom var almak isteyen arkadas olursa yardimci olabilirim amsterdam icinden el den ele teslim edebilirim kitabin fiyati 50 euro dusunen arkadaslar var ise 0616287393 bu numarayi arayabilirler .