selamun aleykum arkadaslar ben bas vuruda bulundum İND ye fakat gecende soylemıstım
para yatmıs gormusler ama bı sey soylemıyorlar 3 ve 6 ay ıcınde haber gelır dıyorlar bende bu durumdan dolayı madur durumda olduqumu belırten bır mektup yazdım ama hollandacam cok ıyı deıl ıyı bır dılde o yazıyı cevırecek bı arkadasa ıhtıyacım var cok uzun bı mektup deıl zaten benım bır özurlu cocugum var:( oyuzden bu mektubu yazmayı dusundum İND ye yanı evraklarımda hıc eksıgım yok zaten bu mektupla hızlandırmayı dusundum hem ısıme hem cocuklara bakamıyorum bu konuda o yazımı cevırecek bı arkadasa ıhtıyacım var tsk ederım
konuya uygun baslik kullanilmadigindan konu kilitlenmisdir. Ufoss
HOLLANDACA BILEN BIRI BANA YARDIM EDEBILIRMI
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Mezun-NL
- D-lis
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Hollanda
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Re: HOLLANDACA BILEN BIRI BANA YARDIM EDEBILIRMI
Merhabalar,
Sizin mektubunuzu cevirdim. Insallah bir isinize yarar. Kirmizi olan yerleri kendiniz eklemeniz lazim.
{Kendi adresinizi yaziniz}
{IND'in adresini yaziniz}
{Sehir, tarih}
Betreft: versnelling MVV-procedure
Geachte heer/mevrouw,
Drie maanden geleden ben ik in het huwelijk getreden in Turkije. Op dit moment ben ik middels een MVV-procedure bezig om mijn partner naar Nederland te halen.
Hij heeft het inburgeringexamen buitenland behaald en ik heb alle benodigde documenten, welke nodig zijn voor de MVV-procedure, op 28 oktober 2009 naar de IND verstuurd. Naar mijn weten heb ik alles zo compleet mogelijk verstuurd.
Graag wil ik nog het volgende meedelen. Ik heb twee kinderen waarvan er een gehandicapt is. Ik ben een werkende vrouw en daardoor kan ik de benodigde zorg niet verlenen aan mijn kind. Hier heb ik moeite mee en derhalve heb ik de steun van mijn partner nodig. Het feit dat ik werk en de benodigde zorg voor mijn kinderen niet kan verlenen, zorgt ervoor dat ik mij niet kan concentreren op mijn werk en kinderen.
Ik wil u graag vriendelijk en met respect verzoeken om mijn aanvraag zo snel mogelijk in behandeling te nemen. Ik hoop dat u hiermee akkoord kunt gaan.
Afwachtend op een reactie.
Met vriendelijke groet,
Hanim Uysal
Sizin mektubunuzu cevirdim. Insallah bir isinize yarar. Kirmizi olan yerleri kendiniz eklemeniz lazim.
{Kendi adresinizi yaziniz}
{IND'in adresini yaziniz}
{Sehir, tarih}
Betreft: versnelling MVV-procedure
Geachte heer/mevrouw,
Drie maanden geleden ben ik in het huwelijk getreden in Turkije. Op dit moment ben ik middels een MVV-procedure bezig om mijn partner naar Nederland te halen.
Hij heeft het inburgeringexamen buitenland behaald en ik heb alle benodigde documenten, welke nodig zijn voor de MVV-procedure, op 28 oktober 2009 naar de IND verstuurd. Naar mijn weten heb ik alles zo compleet mogelijk verstuurd.
Graag wil ik nog het volgende meedelen. Ik heb twee kinderen waarvan er een gehandicapt is. Ik ben een werkende vrouw en daardoor kan ik de benodigde zorg niet verlenen aan mijn kind. Hier heb ik moeite mee en derhalve heb ik de steun van mijn partner nodig. Het feit dat ik werk en de benodigde zorg voor mijn kinderen niet kan verlenen, zorgt ervoor dat ik mij niet kan concentreren op mijn werk en kinderen.
Ik wil u graag vriendelijk en met respect verzoeken om mijn aanvraag zo snel mogelijk in behandeling te nemen. Ik hoop dat u hiermee akkoord kunt gaan.
Afwachtend op een reactie.
Met vriendelijke groet,
Hanim Uysal
- 2run34
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tokat
- Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)
Slm arkadasım esim cocuklarınla bırlıkte fotograf cekinip onlarıda gönderirse ind inanabilir diyor insallah yardımcı olmusumdur allah yardımcımız olsun...
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi ) .
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi ) .
-
- Mezun-NL
- D-lis
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Hollanda
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Son zamanlarda cabuk karar veriyorlar. Gecenlerde birine 9 gunde onay karari gelmisti. Umidinizi kesmeyin. Insallah gonlunuze gore olur.
-
- Mezun-NL
insallah hepımızın ıstedıgı gıbı olur ınanın hep aynı seylerı sormakan tekrar etmekten kendımden korkmaya basladım yanı ben hayatımda boylesıne streslı bı ısı hıc yapmadım
tuhaf bısey yanı her asaması sabır ısteyen bır ıs umarum ıyı olur beklıyoruz herkes gıbı hayırlısı olsun allah buyuk
tuhaf bısey yanı her asaması sabır ısteyen bır ıs umarum ıyı olur beklıyoruz herkes gıbı hayırlısı olsun allah buyuk