DIL OGRENMEYA YENI BASLAYAN ARKADASLARA UYARI!!!
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
DIL OGRENMEYA YENI BASLAYAN ARKADASLARA UYARI!!!
Merhaba arkadaslar...Size tavsiyem eger Nederlands ogrenmeye basladiysaniz sitedeki burcunun (geluk) derslerini mutlaka takip edmeniz belcikaya yada hollandaya geldikten sonra buradaki burcudan ve diger emek veren arkaslardan ogrendikleriniz ne kadar isinize yarayacagini anlayacaksiniz lutfen size tavsiyen budur.sadece duzenli ders takibi yoksa inanin hic bisii bilmeden okula gitmek tabiri caizse yanliz ve sap gibi kalirsiniz oda cok zor cok sukur ben sitedeki emek veren arkadaslarin derslerini takip ettigim icin fazla zorluk cekmedim hepsinden allah razi olsun.sevgiler.
iyi seyler onu en az beklediginde olur.