antwerpende is ve ev lazim

Eger Belcikaya gelecekseniz. Kendinizi burada tanitabilir. Durumunuz hakkinda bilgi verebilirsiniz.

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

antwerpende is ve ev lazim

Mesaj gönderen alper68 »

arkadaslar hollandaya gecmeye calistim ama olmadi 1 sene burda yasamam gerekiyomus benim oturdugum genk kucuk bi yer is imkani zor is bulamadim antwerpene tasinmak istiyorum nasil olur veya hollanda tarafina dogru olan kucuk belediyeleremi yerlessemnasil olur fikri veya yardimi olabilecekkimse varmi

prenses
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam

Re: antwerpende is ve ev lazim

Mesaj gönderen prenses »

slm alperr uzun zamandir gorusemiyoruzz turkiyedeydim yeni geldim ben..neden 1 sene oturman gerekiyormus 5 seneligi aldiktan sonrami 1 sene oturman gerekiyormus?ben trdeyken polis gelmis eve niye geldiyse bu hafta bida gelcekmis isalla bi sorun cikmaz..

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Re: antwerpende is ve ev lazim

Mesaj gönderen alper68 »

arkadaslar acil is lazim antwerpende lutfen yardimci olun is farketmez bi an once kimse yokmuuuuu yardimi olabilecek

“Belcikaya Gelenler ( Sohbet )” sayfasına dön