aile bırlesım vızesı
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: karaman
- Yabanci_Ulke:
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
Re: aile bırlesım vızesı
korkuyorum aslında eksik evragın var demelerinden.bakalım hayırlısı
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
12 ocak 2010 vizem cikti...
-
- Gonullu
Re: aile bırlesım vızesı
www.iks.com
bakiniz Dosya mvv numaranizla!!!!
ayrica bu forum da bu konuda bir cok bilgiler verilmis(mvv Belcika)bolumunde
Belcikada mahalli (Belediyelerde)oteriterlerde(adliye)yapancilar icin sorumlu koordinar(Polis kontrol memuru)Acik Adres ki (kiralik yerde kalip kalmadiginiz)verilerinizin tam kontrolu takip edilmekdedir!!!
Esiniz Belcika belediyeden ve mvv islem takip dairesinden baksin!!!sizde iks.com bakiniz
bakiniz Dosya mvv numaranizla!!!!
ayrica bu forum da bu konuda bir cok bilgiler verilmis(mvv Belcika)bolumunde
Belcikada mahalli (Belediyelerde)oteriterlerde(adliye)yapancilar icin sorumlu koordinar(Polis kontrol memuru)Acik Adres ki (kiralik yerde kalip kalmadiginiz)verilerinizin tam kontrolu takip edilmekdedir!!!
Esiniz Belcika belediyeden ve mvv islem takip dairesinden baksin!!!sizde iks.com bakiniz