belcikadan kacak donus
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
belcikadan kacak donus
hollanda vatandasiyim esim burda kacak beraber belcikadan donmek istiyorum TR'ye yardimci olurmusunuz.
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
- sekerpinari
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda-denhaag
Re: belcikadan kacak donus
En yakin turk konsolosluguna giderek 1 ay surelik vize alacak o vize ile 1 ay icerisinde ulkeyi (avrupayi )terk etmek zorunda.Ancak hollanda daki turk konsoloslugundan basvuru yapmamanizi oneririm.cunku hollanda pasportunuz var.ayrica sorusturma yapmalarida yuksek bir ihtimal ama oyle hapis falan cezasi degil tabiki bir sorun olmaz sonucta ulkeyi ter ediyorsunuz .sormak istediginiz baska bir soru olursa cevaplamaya calisirim gelismelerden haberdar edin .kolay gelsininci yazdı:hollanda vatandasiyim esim burda kacak beraber belcikadan donmek istiyorum TR'ye yardimci olurmusunuz.
benim yasama sevincim senden kaynaklanan bir duygu degil bu benim dogamda var
http://www.sekerpinari.azbuz.com
-
- Beginner
ilgin icin cok tesekkur ederim allah razi olsun 1 aylik vizeyi verirlermi kacak adama esim vizesiz girdi yani tam kacak oyle vizeli gelipte donmedi falan degil, ayrica belcikadan alsak ne gibi evraklar lazim olabilir, bide seyahat belgesi hakkinda bi bilgin varmi onu alip belcikadan donebilirmiyiz, bide elinde sonunda belcikadan donecez gibi geliyo bana ve ben yaninda gitmek istiyorum bu ne gibi bi problem olabilir cifte vatandasim ve bir oglumuz var 1 yasinda oda cifte vatandas eenoudergezin olarak gorunuyorum oglumun babasinin yaninda burda kalmasi icin hicbir sorun olmadi ama tabi donerken annesiyle donmesinde onun bir sorunu olmaz ama yanlarinda bende olmak istiyorum tutuklarlarmi bizi biraz uzun oldu ama yardimci olursan sevinirim allah cumlemizin yardimcisi olsun selamlarsekerpinari yazdı:En yakin turk konsolosluguna giderek 1 ay surelik vize alacak o vize ile 1 ay icerisinde ulkeyi (avrupayi )terk etmek zorunda.Ancak hollanda daki turk konsoloslugundan basvuru yapmamanizi oneririm.cunku hollanda pasportunuz var.ayrica sorusturma yapmalarida yuksek bir ihtimal ama oyle hapis falan cezasi degil tabiki bir sorun olmaz sonucta ulkeyi ter ediyorsunuz .sormak istediginiz baska bir soru olursa cevaplamaya calisirim gelismelerden haberdar edin .kolay gelsininci yazdı:hollanda vatandasiyim esim burda kacak beraber belcikadan donmek istiyorum TR'ye yardimci olurmusunuz.
- sekerpinari
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda-denhaag
arkadasim belcikadaki turk konsolosluguna giderek cikis islemleri icin 1 aylik vize alicaksiniz sonradanda esin ulkeyi vize aldiginda terk etmeli ama once pasaport cikartmali...esin tr gitmek istemiyorsa senin hollanda pasaportun varsa en iyisi belcikada belediyeye yazil ve 5 yillik oturum al 4 ayda sonrada esini yazdir .O daha iyi hic olmazsa bir oturumu olur..tutuklama falan olmaz herhangibir suctan kacipta gelmemisse yani hakkinda arama emri falan varmi diye ancak inceleme yaparlar nasil geldi neler yapti diye ve bir suca karistimi diye arastirma yaparlar.Ben sizin icin konsoloslukla bir gorusme yapacagim umarim bana net cevap verirler.tabiki cocugun cifte vatandas sonucta birsey olmaz seninle donebilir .kolay gelsininci yazdı:ilgin icin cok tesekkur ederim allah razi olsun 1 aylik vizeyi verirlermi kacak adama esim vizesiz girdi yani tam kacak oyle vizeli gelipte donmedi falan degil, ayrica belcikadan alsak ne gibi evraklar lazim olabilir, bide seyahat belgesi hakkinda bi bilgin varmi onu alip belcikadan donebilirmiyiz, bide elinde sonunda belcikadan donecez gibi geliyo bana ve ben yaninda gitmek istiyorum bu ne gibi bi problem olabilir cifte vatandasim ve bir oglumuz var 1 yasinda oda cifte vatandas eenoudergezin olarak gorunuyorum oglumun babasinin yaninda burda kalmasi icin hicbir sorun olmadi ama tabi donerken annesiyle donmesinde onun bir sorunu olmaz ama yanlarinda bende olmak istiyorum tutuklarlarmi bizi biraz uzun oldu ama yardimci olursan sevinirim allah cumlemizin yardimcisi olsun selamlarsekerpinari yazdı:En yakin turk konsolosluguna giderek 1 ay surelik vize alacak o vize ile 1 ay icerisinde ulkeyi (avrupayi )terk etmek zorunda.Ancak hollanda daki turk konsoloslugundan basvuru yapmamanizi oneririm.cunku hollanda pasportunuz var.ayrica sorusturma yapmalarida yuksek bir ihtimal ama oyle hapis falan cezasi degil tabiki bir sorun olmaz sonucta ulkeyi ter ediyorsunuz .sormak istediginiz baska bir soru olursa cevaplamaya calisirim gelismelerden haberdar edin .kolay gelsininci yazdı:hollanda vatandasiyim esim burda kacak beraber belcikadan donmek istiyorum TR'ye yardimci olurmusunuz.
benim yasama sevincim senden kaynaklanan bir duygu degil bu benim dogamda var
-
- Beginner
ilgin icin cok tesekkur ederim allah razi olsun 1 aylik vizeyi verirlermi kacak adama esim vizesiz girdi yani tam kacak oyle vizeli gelipte donmedi falan degil, ayrica belcikadan alsak ne gibi evraklar lazim olabilir, bide seyahat belgesi hakkinda bi bilgin varmi onu alip belcikadan donebilirmiyiz, bide elinde sonunda belcikadan donecez gibi geliyo bana ve ben yaninda gitmek istiyorum bu ne gibi bi problem olabilir cifte vatandasim ve bir oglumuz var 1 yasinda oda cifte vatandas eenoudergezin olarak gorunuyorum oglumun babasinin yaninda burda kalmasi icin hicbir sorun olmadi ama tabi donerken annesiyle donmesinde onun bir sorunu olmaz ama yanlarinda bende olmak istiyorum tutuklarlarmi bizi biraz uzun oldu ama yardimci olursan sevinirim allah cumlemizin yardimcisi olsun selamlar[/quote]
arkadasim belcikadaki turk konsolosluguna giderek cikis islemleri icin 1 aylik vize alicaksiniz sonradanda esin ulkeyi vize aldiginda terk etmeli ama once pasaport cikartmali...esin tr gitmek istemiyorsa senin hollanda pasaportun varsa en iyisi belcikada belediyeye yazil ve 5 yillik oturum al 4 ayda sonrada esini yazdir .O daha iyi hic olmazsa bir oturumu olur..tutuklama falan olmaz herhangibir suctan kacipta gelmemisse yani hakkinda arama emri falan varmi diye ancak inceleme yaparlar nasil geldi neler yapti diye ve bir suca karistimi diye arastirma yaparlar.Ben sizin icin konsoloslukla bir gorusme yapacagim umarim bana net cevap verirler.tabiki cocugun cifte vatandas sonucta birsey olmaz seninle donebilir .kolay gelsin[/quote]
arkadasim esimin pasportu zaten var 8.ci aya kadar gecerli turk pasaportu esimde zaten turkiyeye gitmek istiyor hem izinini yapar hemde nasip olursa dilsinavini kazanip geri donmek niyetindeyiz konsolosluktan daha net bir cevap alabilirsen cok sevinirim ilgin icin tesekkur ederim
arkadasim belcikadaki turk konsolosluguna giderek cikis islemleri icin 1 aylik vize alicaksiniz sonradanda esin ulkeyi vize aldiginda terk etmeli ama once pasaport cikartmali...esin tr gitmek istemiyorsa senin hollanda pasaportun varsa en iyisi belcikada belediyeye yazil ve 5 yillik oturum al 4 ayda sonrada esini yazdir .O daha iyi hic olmazsa bir oturumu olur..tutuklama falan olmaz herhangibir suctan kacipta gelmemisse yani hakkinda arama emri falan varmi diye ancak inceleme yaparlar nasil geldi neler yapti diye ve bir suca karistimi diye arastirma yaparlar.Ben sizin icin konsoloslukla bir gorusme yapacagim umarim bana net cevap verirler.tabiki cocugun cifte vatandas sonucta birsey olmaz seninle donebilir .kolay gelsin[/quote]
arkadasim esimin pasportu zaten var 8.ci aya kadar gecerli turk pasaportu esimde zaten turkiyeye gitmek istiyor hem izinini yapar hemde nasip olursa dilsinavini kazanip geri donmek niyetindeyiz konsolosluktan daha net bir cevap alabilirsen cok sevinirim ilgin icin tesekkur ederim
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim: