VİZEM CIKTI
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
Re: VİZEM CIKTI
hayirli olsun vizen vizen.darisi tum bekleyenlerin basina insallah..
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
12 ocak 2010 vizem cikti...
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
forumda vize bekleyen kimler kaldı ki en son bizdik herhalde ))
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: belçika
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
-
- Mezun-BE
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Ali istersen Madrid 'e al , Pasaportunda Pasa gibi Shengen Vizesi' ni gordugunde bunlar sorun bile olmaz.
Tabi gittigin yerde sorarlar , Burda ne isin var diye .. Gitmeden once dusun biraz , saglam birsey salla.
Soylediklerinin hic bir onemide yok zaten ,hani bizim Havaalaninda , Turist mi Ticaret mi ? diye soruyorlarda karsidaki ne derse desin 'tamam' deyip geciriyorlarya oyle buda.
Esimle burda bulusup kutlucaz dersin, burdan hediye alip otobusle geccem dersin..Dersinde dersin.
Zaten sorun olursa Turkiyede olur .Gitmene izin vermezler.Ozellikle THY cok cok hassas bu konuda,cunku senin gittigin ulkeye girisin olmassa seni ucaga almiyorlar.Alirlarsa ve gidince giriste sorun yasarsan Otel masrafin dahil tum donus masrafini karsiliyorlar. Onun icin konuyu ciddeye aliyorlar.
Ben gecen sene baska bir ulkeye yasadim ordan biliyorum
Tabi gittigin yerde sorarlar , Burda ne isin var diye .. Gitmeden once dusun biraz , saglam birsey salla.
Soylediklerinin hic bir onemide yok zaten ,hani bizim Havaalaninda , Turist mi Ticaret mi ? diye soruyorlarda karsidaki ne derse desin 'tamam' deyip geciriyorlarya oyle buda.
Esimle burda bulusup kutlucaz dersin, burdan hediye alip otobusle geccem dersin..Dersinde dersin.
Zaten sorun olursa Turkiyede olur .Gitmene izin vermezler.Ozellikle THY cok cok hassas bu konuda,cunku senin gittigin ulkeye girisin olmassa seni ucaga almiyorlar.Alirlarsa ve gidince giriste sorun yasarsan Otel masrafin dahil tum donus masrafini karsiliyorlar. Onun icin konuyu ciddeye aliyorlar.
Ben gecen sene baska bir ulkeye yasadim ordan biliyorum
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
+ Alicim vizende hayirli olsun kardesim . Allah utandirmasin.Yeni yasaminda mutluluklar dilerim.
-
- Mezun-BE
-
- Mezun-BE