Belcika oturum Asamalari

Eger Belcikaya gelecekseniz. Kendinizi burada tanitabilir. Durumunuz hakkinda bilgi verebilirsiniz.

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
volcan
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: Belçika

Re: Belcika oturum Asamalari

Mesaj gönderen volcan »

krdes herseyden oncen vizeye girmedne once iks denen kurumu arayip randevu alicaksin ama onun onesinde para havele etmen gerekiyor bir kac tl lirasi 30 falandi sanirim sonrasin da sana pin kodu vericekler o pin koduyla tekrar iks arayip sana hazirlaman gerken butun evrak listesini vericekler.o elindeki pin koduyla her iks aradiginda evrak yada evliliginle ilgili butun net sorulara ancak oradan cevap alirsin....o yuzden sagdan soldan pek kulakdan dolma seylere inanma iks ile irtibatta ol....onlar snaa ne hazirlaman grektigini soyliyor.biraz duurmun karisik gibi mulakata girme ihtimalin yuksek mulakata girersen forumda 50 tane soru var yayinladim onlara bak ezberle herseyi soruyorlar.evliliginde sahte birsey myoksa biraz surer 3-5 ay ama alirsin vizeni ankaradan giriceksen iks denen kurumun karsinda vize islemlerini yapan adamlar var evraklarini oraya goster uc bes kurus ver eksiksiz iks ye dosyalarini teslim et eksik olursa ugrasirsin.o kadar kasma kendini hersey sirayla gelisiyor.iks ile irtibatta ol birde forumu incele cok sey ogrenirsin bi ccok sey forumda var aydinlatir arkdaslar seni...

Kullanıcı avatarı
yilmaz34
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: belcika_zellik

Mesaj gönderen yilmaz34 »

aynen kuzey daha sımdıden panık yapmıssın dur hele rahat ol hersey olur sen ıks ıle ırtıbata gec ve sana ozelden yazdıgımı dıkkate al derım ben
Hayatı tesbih yaptım , Bazen çekiyorum bazen sallıyorum

kuzey2329
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: Türkiye-Gaziantep
Yabanci_Ulke: BELçika- mons

Mesaj gönderen kuzey2329 »

haklısınız ınanın ama ınsna telaslanıyor bıde burda okara olumsuzluk okudum kı bendekı eksılerle kıyaslamya basladm telasladım...cevaplarınız ıcın saolun arkadslar..teskkuler ıknızede...allah yolunuzu acık etsın ıkınıznde hersey gönlünüzce olsun..

Kullanıcı avatarı
iv22
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: İzmir - Bornova
Yabanci_Ulke: Belgique - Liège

Mesaj gönderen iv22 »

kuzey2329 evlenecegin kisi belcika vatandasi oldugu icin vizen cabuk cikar. Fakat bu durum ikinizinde ilk evlilikleri olmasi halinde gecerli. sen evlenip bosanmissin, bu yuzden senin vize olayin biraz daha zor olabilir. Bu yazimi bu sitede gecirdigim tecrubelerimden dolayi yaziyorum. Benim vizem 20 gunde cikmisti ve ilk evliliklerimizdi esimle. Bunlar tabi ufak tefek istatistikler; burda 4 gunde vizesi cikanda oldu 2-3 senede cikanda oldu. Yani neyin ne olacagini kimse bilemez. Basvuruda ilk evlilikleri olanlari pek incelemiyorlar, bunu yasadim cunku, bana sadece calisiyor musun diye sormustu. Fakat senin ikinci evliligin oldugu icin veznedeki gorevli sana gozleriyle suclu muamalesi yapabilir, sen aldirma onlarin iside bu iste. Bu yazim seni kesinlikle umutsuzluga dusurmesin, belki biraz gec alirsin vizeni; ama elbet gelirsin Belcika'ya. (Belkide benden daha kisa surede cikar vizen, bunu kimse bilemez) Neyse fazla sisirmiyim kafalari. Sen evlendigin zaman vize ile ilgili herseyi sorabilirsin bana burdan veya ozelden, yardimci olurum sana her ayrintida. Simdiden kolay gelsin.
14 Eylül 2010 Evrakları Ankara'ya teslim ettim.
06 Ekim 2010 Pasaport UPS e Teslim Edilmistir.
07 Ekim 2010 Vizeli Pasaportum elimde.
16 Ekim 2010 Belçikadayım.

“Belcikaya Gelenler ( Sohbet )” sayfasına dön