belcıka aile birleşimi

Eger Belcikaya gelecekseniz. Kendinizi burada tanitabilir. Durumunuz hakkinda bilgi verebilirsiniz.

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
elifce67
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: zonguldak
Yabanci_Ulke: belçika

Re: belcıka aile birleşimi

Mesaj gönderen elifce67 »

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: Belgium

Mesaj gönderen zeyna »

ya bize polis gelmedi neye gore kontrole gidiyo yada gitmiyo anlamiyorum valla
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...

megaadamgibi03
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: afyon
Yabanci_Ulke: belcika

Mesaj gönderen megaadamgibi03 »

zeyna yazdı:ya bize polis gelmedi neye gore kontrole gidiyo yada gitmiyo anlamiyorum valla
sannedersem belcika vatandasi olanlara gitmiyorlar.öyle duydum yanlis degilse babam da tr ye geldi polis gelirse hapi yuttuk:))

fatih12
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: Eskisehir
Yabanci_Ulke: Belcika

Mesaj gönderen fatih12 »

edoxia
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir:
Yabanci_Ulke: Belcika-Liege

Mesaj gönderen edoxia »

Benim Esim Belcikali ama gecen hafta geldi eve polis bakti sorduk gormek istermisiniz diye,fakat TC kimligimi ve pasaportumu sordu tesekkur edipgitti bakmadi bile eve,Bence turk yada yabanci herkese gelyor bu polis.
Er o dur ki dünyada koya bir eser,Esersiz kisinin yerinde yeller eser...

Kullanıcı avatarı
atabilgin
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: belçika-zele

Mesaj gönderen atabilgin »

polis gelebilirde gelmeyebilirde :D bence kesin bir kuarlı yok...

elifce67
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: zonguldak
Yabanci_Ulke: belçika

Mesaj gönderen elifce67 »

sude erik
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: nevsehir
Yabanci_Ulke: belcıka chatelet

Mesaj gönderen sude erik »

arkadaslar ben yenı uye oldum.bana yardımcı olursanız cok sevınırım.benım esım belcıkada turkıye vatandası.3aylık yenı bebegımız oldu.2nısanda pasaport ısleme gırdı.dofıye baktım suan yabancılar polısındeymıs.yanı belcıkada.esımın benden once ıkı evlılıgı daha olmus.bu ıslemlerı cok uzatırmı?acaba vızemız nekadar surede cıkar?

megaadamgibi03
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: afyon
Yabanci_Ulke: belcika

Mesaj gönderen megaadamgibi03 »

sude erik yazdı:arkadaslar ben yenı uye oldum.bana yardımcı olursanız cok sevınırım.benım esım belcıkada turkıye vatandası.3aylık yenı bebegımız oldu.2nısanda pasaport ısleme gırdı.dofıye baktım suan yabancılar polısındeymıs.yanı belcıkada.esımın benden once ıkı evlılıgı daha olmus.bu ıslemlerı cok uzatırmı?acaba vızemız nekadar surede cıkar?
öncelikle hosgeldin aramiza arkadasim sorun cikmaz bebeginizi allah bagislasin bebek olmasa süphe uyandirirdi.bi sorun olacagini tahmin etmiyorum.insallah bir an önce vizeni alir gidersin.kolay gelsin.

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: Belgium

Mesaj gönderen zeyna »

sude erik yazdı:arkadaslar ben yenı uye oldum.bana yardımcı olursanız cok sevınırım.benım esım belcıkada turkıye vatandası.3aylık yenı bebegımız oldu.2nısanda pasaport ısleme gırdı.dofıye baktım suan yabancılar polısındeymıs.yanı belcıkada.esımın benden once ıkı evlılıgı daha olmus.bu ıslemlerı cok uzatırmı?acaba vızemız nekadar surede cıkar?
hosgeldin arkadasim.elimizden geldigince yardimci oluruz.bu arada bebeginiz hayirli ugurlu olsun Allah anneli babali buyutsun.bebek olmasi inadiricilik acisindan onemli.ama merak etme o kadar zorluk cikarmazlar.benim esiminde 2.evliligi.gerci sadece kagit uzerinde kalmis bi evlilik dugun falan olmamis.fiili bi birliktelik yok.3 ayda verdiler vizemi.tabi araya 1 ay kadarda tatiller girdi.yani oyle toplam 3ay surdu.merak etme maas yeterliyse eksik evrakta yoksa uzun surmez alirsin vizeni
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...

“Belcikaya Gelenler ( Sohbet )” sayfasına dön