belcıka aile birleşimi
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: zonguldak
- Yabanci_Ulke: belçika
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
Re: belcıka aile birleşimi
ya bize polis gelmedi neye gore kontrole gidiyo yada gitmiyo anlamiyorum valla
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: afyon
- Yabanci_Ulke: belcika
sannedersem belcika vatandasi olanlara gitmiyorlar.öyle duydum yanlis degilse babam da tr ye geldi polis gelirse hapi yuttuk:))zeyna yazdı:ya bize polis gelmedi neye gore kontrole gidiyo yada gitmiyo anlamiyorum valla
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Belcika-Liege
Benim Esim Belcikali ama gecen hafta geldi eve polis bakti sorduk gormek istermisiniz diye,fakat TC kimligimi ve pasaportumu sordu tesekkur edipgitti bakmadi bile eve,Bence turk yada yabanci herkese gelyor bu polis.
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
polis gelebilirde gelmeyebilirde
bence kesin bir kuarlı yok...

-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: zonguldak
- Yabanci_Ulke: belçika
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: nevsehir
- Yabanci_Ulke: belcıka chatelet
arkadaslar ben yenı uye oldum.bana yardımcı olursanız cok sevınırım.benım esım belcıkada turkıye vatandası.3aylık yenı bebegımız oldu.2nısanda pasaport ısleme gırdı.dofıye baktım suan yabancılar polısındeymıs.yanı belcıkada.esımın benden once ıkı evlılıgı daha olmus.bu ıslemlerı cok uzatırmı?acaba vızemız nekadar surede cıkar?
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: afyon
- Yabanci_Ulke: belcika
öncelikle hosgeldin aramiza arkadasim sorun cikmaz bebeginizi allah bagislasin bebek olmasa süphe uyandirirdi.bi sorun olacagini tahmin etmiyorum.insallah bir an önce vizeni alir gidersin.kolay gelsin.sude erik yazdı:arkadaslar ben yenı uye oldum.bana yardımcı olursanız cok sevınırım.benım esım belcıkada turkıye vatandası.3aylık yenı bebegımız oldu.2nısanda pasaport ısleme gırdı.dofıye baktım suan yabancılar polısındeymıs.yanı belcıkada.esımın benden once ıkı evlılıgı daha olmus.bu ıslemlerı cok uzatırmı?acaba vızemız nekadar surede cıkar?
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
hosgeldin arkadasim.elimizden geldigince yardimci oluruz.bu arada bebeginiz hayirli ugurlu olsun Allah anneli babali buyutsun.bebek olmasi inadiricilik acisindan onemli.ama merak etme o kadar zorluk cikarmazlar.benim esiminde 2.evliligi.gerci sadece kagit uzerinde kalmis bi evlilik dugun falan olmamis.fiili bi birliktelik yok.3 ayda verdiler vizemi.tabi araya 1 ay kadarda tatiller girdi.yani oyle toplam 3ay surdu.merak etme maas yeterliyse eksik evrakta yoksa uzun surmez alirsin vizenisude erik yazdı:arkadaslar ben yenı uye oldum.bana yardımcı olursanız cok sevınırım.benım esım belcıkada turkıye vatandası.3aylık yenı bebegımız oldu.2nısanda pasaport ısleme gırdı.dofıye baktım suan yabancılar polısındeymıs.yanı belcıkada.esımın benden once ıkı evlılıgı daha olmus.bu ıslemlerı cok uzatırmı?acaba vızemız nekadar surede cıkar?
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.