ARKADAŞLAR SONA DOĞRU YAKLAŞIYORUM ( vizede )

Eger Belcikaya gelecekseniz. Kendinizi burada tanitabilir. Durumunuz hakkinda bilgi verebilirsiniz.

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
firat2121
Mezun-BE
Mezun-BE

Re: ARKADAŞLAR SONA DOĞRU YAKLAŞIYORUM ( vizede )

Mesaj gönderen firat2121 »

Genk'teyim alper 68 ama SIKICI biraz.ilk hafta iyidi simdi dil ogrenme asamasindayim is yok amcamin yanina takiliyorum.turkiyedeki gibi rahat deilim yani ...sizlerde yazin bakalim kiyaslayalim.evimde net yok simdi marketten girdim yaziyorum unuttum sanmasinlar.bye bye

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Mesaj gönderen alper68 »

firat genkin neresindesin hangi okula gidiyosun bende genkteyim biliyosun hangi market takildigin

firat2121
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen firat2121 »

Alper genkte oldugunu bilmiyordum arkadasim.ama ben genkte kalmiyorum.haftada bir ugruyorum genk e. sen nerelere takiliyorsun shopingler var 1.2.3 carrefour oralari biliyorum birde belediyesini ve yeni yapilan biblotek i gordum istersen gorusuruz bigun. kib bye

Kullanıcı avatarı
canfezam
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: belcika

Mesaj gönderen canfezam »

yaa hayırlısı olsun ıns benımkıde olur ne dıyım:)

“Belcikaya Gelenler ( Sohbet )” sayfasına dön