ARKADAŞLAR SONA DOĞRU YAKLAŞIYORUM ( vizede )
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
Re: ARKADAŞLAR SONA DOĞRU YAKLAŞIYORUM ( vizede )
Genk'teyim alper 68 ama SIKICI biraz.ilk hafta iyidi simdi dil ogrenme asamasindayim is yok amcamin yanina takiliyorum.turkiyedeki gibi rahat deilim yani ...sizlerde yazin bakalim kiyaslayalim.evimde net yok simdi marketten girdim yaziyorum unuttum sanmasinlar.bye bye
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
firat genkin neresindesin hangi okula gidiyosun bende genkteyim biliyosun hangi market takildigin
-
- Mezun-BE
Alper genkte oldugunu bilmiyordum arkadasim.ama ben genkte kalmiyorum.haftada bir ugruyorum genk e. sen nerelere takiliyorsun shopingler var 1.2.3 carrefour oralari biliyorum birde belediyesini ve yeni yapilan biblotek i gordum istersen gorusuruz bigun. kib bye
- canfezam
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belcika
yaa hayırlısı olsun ıns benımkıde olur ne dıyım:)