Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
Re: Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
hayirlisi olsun diyelim alper kardes.akif gorusuruz artikin biz geliyoruz her zaman anwerpene arariz seni esim iyi bilir buradaki tum yabancilar haklarini ondan hic birsey kacmaz ben o yuzden duble rahatim
iyi seyler onu en az beklediginde olur.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: andarlecht
- Yabanci_Ulke: belgium
dolfınden bakmak ıcın dosya numarasını nerden alacagız bılen varsa soylesın plzz
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
iks den ogrenebilirsiniz
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
yada konsolosluktan yada en son care dofının nosunu ara ordan ogrenebılırsın
-
- Mezun-BE
konsolosluktan gidip alabilirsin konsolosluk telefonda vermez yada esin burukseldeki yabancilar subesini arasin oraya kendi kimlik numarasini vererek oradanda ogrenebilirsiniz sonrada www.dofi.fgov.be bu adresten bakarsin.
iyi seyler onu en az beklediginde olur.
-
- Beginner
yazdıklarımda cıkmıyo
-
- Beginner
- alper68
- Mezun-BE
pıton kardes okumusun da eksık okumussun ben busıtenınılk uyklerındenım ve benımılk maceram hollanda basvurusu ıle basladı tam 5 yıldır ugrasıyorum ve su an basvuru surem 6 ayı gectı ben bosluga dusmeyımde kım dussun ve kımsenın gerıldıgı falan yok yanlıs anlamıssın herken burda bırbırıne yardımve tesellı verıyo sen ıyıce bı oku sıteyı vesoraczgın varsa ozaman sor kardessss bılmedıgın sorular da varsa yardımcı olurum canım benım
-
- Beginner
- alper68
- Mezun-BE
ok sımdı oldu bu sekılde davranarak yardımlasma zor olurdu ama sımdı duzelttın burda az cok yetkımız ve bılgımız var elımızden gelenı yapıyoruz arkadasım hollandadan ret aldım ıkı kez ve belcıka yoluna basladım 6 bucuk ay olacak yakında basvuru yapalı ve bı kızım var 2.5 yasında durumum bu ozet olarak ok.