BELCIKADAN VIZE ALIP HOLLANDAYA GECECEKLERIN DIKKATINE
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Holländä - Roosendääl
- İletişim:
BELCIKADAN VIZE ALIP HOLLANDAYA GECECEKLERIN DIKKATINE
Arkadaslar bildigimiz gibi hollanda vizesi zor oldugu icin belcikadan basvuru yapan arkadaslarimiz oldu . daha sonra oturumu alinca hollandaya geceriz umuduyla. Esimin kardeside ayni sekilde islemlerini belcikadan yapti. 5 yillik belcikadan oturum aldi esine. gecen ay hollandaya belcika vizesiyle basvuru yapmaya giderken yolda tesadufen gelisen bir olayla karsilasik.
yine ayni durumda olan bir baska arkadasimiz esini once belcika oturum kaydi aliyor, ve artik nasilsa belcikadan girisi var diye hollanda makamlarina basvur yapiyor. belcikadan hollandaya gecis islemleri icin . ancak hepimizin atladigi konu boyle birseyin mumkun olmayacagi . belcika vizesiyle hollanda makamlarina basvuran arkadasin elindeki belcika vizesinide iptal etmisler , haberiniz ola. belcikadan aldiysaniz vizeyi kacak gocek yasamaya devam edin sakin hollandaya basvuru yapmayin o kagida guvenerek
yine ayni durumda olan bir baska arkadasimiz esini once belcika oturum kaydi aliyor, ve artik nasilsa belcikadan girisi var diye hollanda makamlarina basvur yapiyor. belcikadan hollandaya gecis islemleri icin . ancak hepimizin atladigi konu boyle birseyin mumkun olmayacagi . belcika vizesiyle hollanda makamlarina basvuran arkadasin elindeki belcika vizesinide iptal etmisler , haberiniz ola. belcikadan aldiysaniz vizeyi kacak gocek yasamaya devam edin sakin hollandaya basvuru yapmayin o kagida guvenerek
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
Re: BELCIKADAN VIZE ALIP HOLLANDAYA GECECEKLERIN DIKKATINE
ya anlamadim ya kafam karisti nasil yani hollandaya geri donemicez mi
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
bende anlamadım ama zaten donmeyıde dusunmuyorum bosverrrr
-
- NT1
valla antalilandan bende bisey anlamadim ya neyse zaten hollandaya gecmeyi dusundugumuzde yok Allah herkese kolaylik versin.
- bejeke
- Beginner
-
- NT1
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: osmaniye
- Yabanci_Ulke: belcika hamont
bızım 5 yıllık oturumumuz varsa nıye kacak yasayalım nl gecmeyı bende dusunuyodum ama ıptal nıye edılsınkı bunu yazan arkadas nerden duyduysa bıze adres versın ınternetten arastıralım gercekten varmı dıye
-
- NT1
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
yenibirhayat bu arkadas 5 yilligi ne zaman almis 1 ay demisin ama yenimi almis