aramiza hosgeldin arkadasim
Umarim sinavi kazanirsin
Ankarayi taniyan arkadaslar mutlaka sana yardim edeceklerdir
kolay gele
ankara konsolosluğu yakınlarında nerde kalabilirim???
Moderatör: sansli
-
- Beginner
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
- mad_love
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Gent
Re: ankara konsolosluğu yakınlarında nerde kalabilirim???
Selam ben Ankaraliyim.Konsolsluklarin oldugu yerler biraz pahalidir hep luks oteller var fiyat yonunden etkilerse kizilayda daha cazip bircok otel zaten bulmaniz kolaydir ...Simdi tam adres veremicem ama kizilayda kalabilrisin
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Re: ankara konsolosluğu yakınlarında nerde kalabilirim???
ahhha Ankara su gibi gecti 5 yil orda okul yillari superdi neyse cevaba geceyim kardesim asti de indikten sonra ankaraya bin besevler duraginda in orada e kapisindan cik turizm otelcilik okulunun deneme oteli var 1 yildizli ama binasi odalari hizmeti cok iyidir hep ogrenciler calisir bu sebeble parasida normal hatta ucuz bile sayilir ben her zaman orayi oneririm tanidiklara ama tabiki ulusta ve kizilayda sayisiz otel var onlarida secebeilirsin kolay gelsin
birde ankaraya indiginizde asti den ankaraya binin kizilayda inin guvenparkta turan-gunes yildiz dolmuslari vardir bunlarla konsoloslugun onune gidersiniz yani 2 kisi olsaniz astiden konsolosluk gidis gelis 10 ytl tutmaz ama taksi paralari malum
sayin yoneticiler dilerse bunu daha yarintili anlatabilirim ve ilk defa giden arkadaslara kolaylik olur
birde ankaraya indiginizde asti den ankaraya binin kizilayda inin guvenparkta turan-gunes yildiz dolmuslari vardir bunlarla konsoloslugun onune gidersiniz yani 2 kisi olsaniz astiden konsolosluk gidis gelis 10 ytl tutmaz ama taksi paralari malum
sayin yoneticiler dilerse bunu daha yarintili anlatabilirim ve ilk defa giden arkadaslara kolaylik olur
Eylul 2007 MVV basvuru
Aralik 2007 Hollanda`ya gelis
Eylul 2008 Dil kursuna basladim
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Aralik 2010 Pasaport basvurusu
Haziran 2011 Hollanda vatandasligi
Aralik 2007 Hollanda`ya gelis
Eylul 2008 Dil kursuna basladim
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Aralik 2010 Pasaport basvurusu
Haziran 2011 Hollanda vatandasligi