02.nisan.2010 tarihine sinav randevumu aldim (zor olsada :))

Sinava girecek arkadaslarin sinav oncesi yapmasi gerekenler ve tarihlerini yazabilecekleri bolum. Soru sorabilecekleri bolum

Moderatör: sansli

c.adiyaman
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir:
Yabanci_Ulke: Amsterdam

Re: 02.nisan.2010 tarihine sinav randevumu aldim (zor olsada :))

Mesaj gönderen c.adiyaman »

insallah arkadaslar insallah ya umarim alirim :)

birde birsey sormak istiyorum su anda yaklasik olarak 690 - 800 kelime bilgisine sahibim
300 e yakinda zit anlamli biliyorum yaklasik olarak 300 , soru kaliplarinida ezberledim sizce yeterlimidir sinava 3 günüm daha var fazladan ilave edeyimmi ne dersiniz

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

bence yeterlidir arkdsm kazanicaksin allahin izniyle...ama 3 gun yine tekrarlarini yapmayi ihmal etme,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

c.adiyaman
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir:

sansli yazdı:bence yeterlidir arkdsm kazanicaksin allahin izniyle...ama 3 gun yine tekrarlarini yapmayi ihmal etme,,,
:) umarim dostum umarim

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: Belgium

Mesaj gönderen zeyna »

c.adiyaman yazdı:Arkadaslar merhabalar yaklasik 4 gündür tarih almak icin ugrasiyordum sonunda tarihimi aldim 02.04.2010 tarihine cuma günü yani :) randevuyu alamayisimin sebebi carsamba persembe cuma konsolosluk kapaliymis o yuzden arayamadim bundan sonra eger tarih almak icin arayacak arkadaslar olursa sayet hafta basinda aramaya ozen gosterebilirler sizler icin daha iyi olur , hepinize tesekkür ederim akil danismanligi yaptiginiz icin , simdide bir istirhamim olacak dualarinizi eksik etmeyin benimle olsun sans dileyin kardesinize :)
insallah kazanacaksin arkadasim dualarimiz seninle
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...

Kullanıcı avatarı
ortakoy
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
Yabanci_Ulke: Hollanda
İletişim:

Mesaj gönderen ortakoy »

c.adiyaman
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir:

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

ben ogrenmistim snvin sonunda bicok arkdsmz da ogrenmisti,,,benim sinavim bittiginde bayan bana nasil gecti demisti bende ilk bolum cok kolaydi ikinci bolumde eh iyiydi ama ilk bolum daha iyiydi demistim sonra bayan bi dk geliyorum dedi gitti geldi elinde bi kagit ama ben o ana kadar hic bilmiyorum boyle sinavin sonunda sonucu soylediklerini oyle bi kagit sandim ne dusunuyosun nasil gecmistir demisti bende bilmiyorum umarim iyi gecmistir cok heyecanliydim demistim ozaman bikac gun icinde resmi islemlere baslayabilirsin demisti nasil yani dedim ee kazandin mektubunu alicaksinya 1-2 gune sonra hemen baslarsin demi resmi islemlerine demisti bende aaaa gercektenmi kazandimmi ben simdi demistim hatta cikista annem nasil gecti diye sordugunda iyi gecti dedim zormuydu nasil sorular vardi calistigin yerlerden ciktimi sonuc nezaman gelcekmis fln demisti bende anneme donup 2 goz 2 cesme bi sekilde kazanmisim demistimde yolun ortasinda sarilip aglamistik hic unutmuyorum o gunu annemde inanamisti hemen soyledikleri icin kesinmi simdi kadin oylemi dedi fln demisti,,,rabbim o guzel gunu sanada yasamayi nasip etsin arkdsm ins ins ins ,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

c.adiyaman
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir:

sansli yazdı:ben ogrenmistim snvin sonunda bicok arkdsmz da ogrenmisti,,,benim sinavim bittiginde bayan bana nasil gecti demisti bende ilk bolum cok kolaydi ikinci bolumde eh iyiydi ama ilk bolum daha iyiydi demistim sonra bayan bi dk geliyorum dedi gitti geldi elinde bi kagit ama ben o ana kadar hic bilmiyorum boyle sinavin sonunda sonucu soylediklerini oyle bi kagit sandim ne dusunuyosun nasil gecmistir demisti bende bilmiyorum umarim iyi gecmistir cok heyecanliydim demistim ozaman bikac gun icinde resmi islemlere baslayabilirsin demisti nasil yani dedim ee kazandin mektubunu alicaksinya 1-2 gune sonra hemen baslarsin demi resmi islemlerine demisti bende aaaa gercektenmi kazandimmi ben simdi demistim hatta cikista annem nasil gecti diye sordugunda iyi gecti dedim zormuydu nasil sorular vardi calistigin yerlerden ciktimi sonuc nezaman gelcekmis fln demisti bende anneme donup 2 goz 2 cesme bi sekilde kazanmisim demistimde yolun ortasinda sarilip aglamistik hic unutmuyorum o gunu annemde inanamisti hemen soyledikleri icin kesinmi simdi kadin oylemi dedi fln demisti,,,rabbim o guzel gunu sanada yasamayi nasip etsin arkdsm ins ins ins ,,,
cok guzel bir anı :)) umarım hepimiz yasariz o güzel ani mutlu ani allah hepimize yardımcı olsun herzaman her konuda

c.adiyaman
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir:

c.adiyaman
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir:

Bakalim artik bizi sınavda neler bekliyo

“Sinav Oncesi ve Tarihleriniz..” sayfasına dön