sinav tarihi
Moderatör: sansli
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Re: sinav tarihi
selam Seher
aramiza hosgeldin arkadasim
durumlar biraz karisk galiba, benim anladigim kadariyla isleminiz red geldi, cunku dosya numaraniz yok dendi ..(ki bu sacma bisey, dosya numaraniz yok diye red gelmemesi lazim, cunku dosya numarasi, evraklariniz isleme alindi ve su numaradan takip edebilirsiniz icindir) ama siz bi kez daha tel acip sordunuz ve onlarda size su evrak eksk gonderin mi dediler
vize sonucunun ne zaman gelecegi belli degil ama 6 ay icinde bi cvp gelmesi lazim size..! ama siz durmadan arayin, birde bu dosya numarasini iyi saklayin. bu dosya numarasini veren sahsin ismini falan biliyorsaniz onuda saklayin. ilerde olaki bisey oldu, elinizde ispatiniz olmus olur..!
kolay gele
bu arada yanlis anladiysam, soylersen sevinirim
aramiza hosgeldin arkadasim
durumlar biraz karisk galiba, benim anladigim kadariyla isleminiz red geldi, cunku dosya numaraniz yok dendi ..(ki bu sacma bisey, dosya numaraniz yok diye red gelmemesi lazim, cunku dosya numarasi, evraklariniz isleme alindi ve su numaradan takip edebilirsiniz icindir) ama siz bi kez daha tel acip sordunuz ve onlarda size su evrak eksk gonderin mi dediler
vize sonucunun ne zaman gelecegi belli degil ama 6 ay icinde bi cvp gelmesi lazim size..! ama siz durmadan arayin, birde bu dosya numarasini iyi saklayin. bu dosya numarasini veren sahsin ismini falan biliyorsaniz onuda saklayin. ilerde olaki bisey oldu, elinizde ispatiniz olmus olur..!
kolay gele
bu arada yanlis anladiysam, soylersen sevinirim
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: erzurum
- Yabanci_Ulke: hollanda
arkadaslar benim 8.ayda yasim doluyor ve esim turkiyeye geliyor benim sinav tarihini oncedenmi almam gerekiyor yoksa yasimin dolmasinimi beklemeliyim cvb yazarsaniz sevinirim allah hepimizin yardimcisi olsun
21 KASIM:HOLLANDAYA GELDIM
1 ARALIK:ILK OTURUMUMU ALDIM
12 SUBAT:EHLIYET TEORI SINAVINI KAZANDIM
15 NISAN:OKULA BASLADIM
9TEMMUZ:EHLIYETIMI ALDIM
3 AGUSTOS:B1 GRUBUNA GECTIM
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
- Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
- İletişim:
Alle goede dingen komen langzaam..
-
- Mezun-NL
slm emrahtr gıtıgın yerden sadece pasaportunun on ve en arka sayfalarının fotokopısını goturmen yeterlı sınav ıcın bol sans Allah yardımcın olsun
-
- Mezun-NL
- İletişim:
slm seher arkadasım,cok tesekurederım bılgı verdıgın ıcın..
umarım ıstedıgım gıbı gecer sınavım..cok panık oldum ben,,herkezı kırmaya basladım zaten streesten evde:))
neyse umarım herkezın ıstedıgı gıbı gecer sınavı..
emrah
umarım ıstedıgım gıbı gecer sınavım..cok panık oldum ben,,herkezı kırmaya basladım zaten streesten evde:))
neyse umarım herkezın ıstedıgı gıbı gecer sınavı..
emrah
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
gurbete dogru arkdsm sende bendensin yas durumu sende de varmis uzuldum bende bu yuzdne bekliyorum vize muracaati yapamiyorum yasim dolmadigi icin benimde 1 aydan az bizamanim kaldi yasimin dolmasina,,,soruna gelince sianav girebilmek icin 21 yasina girmen gerekmiyor bugunde girebilirsin yarinda ama sana tavsiyem vize muraacatindan 1 yada 2ay oncesin alman yani 8,ayda ise dogum gunun sen 6,ayda yada 7,ayda girmeni tavsiye ederim cunku biliyormusun bilmiyorum sinav kagidi 1 sene gecerli simdi girmis olsan 5 ay kafadan gitcek sinav kagidinin suresi geriye 7 ay kalcak ve vizeye basvurdugunda kagitlarin icerdeyken sinav kagidinin suresi dolarsa allah korusun bahane edebilirler bunu ve red verebilirler,,,sana tavsiyem dogum gunune 2 ay kala fln girmen ha olurda olumsuz olursa (ki ins ins ins olmas) ozaman yeniden sinava girmen icin suren olur elinde,,bunu bi dusun yineede sen bilirsin tabiki karar senin ve esinin,,saygilar
bende martin sonunda yasim doluyo bende kendime ek sure vermek amaciyla ocakta girdim kazanamassam marta kadar sansimi denerim maksadiyla ama cok sukur ki gectim ilk denememde,,,allahim sana da ve sianav giren ve girecek olan herkese yasatsin bu duyduyu ins ins ins,,,
kanuna gore 16_65 yas herkes sinava girebilir arkdsm yasini doldurman sart degil saygilar...
bende martin sonunda yasim doluyo bende kendime ek sure vermek amaciyla ocakta girdim kazanamassam marta kadar sansimi denerim maksadiyla ama cok sukur ki gectim ilk denememde,,,allahim sana da ve sianav giren ve girecek olan herkese yasatsin bu duyduyu ins ins ins,,,
kanuna gore 16_65 yas herkes sinava girebilir arkdsm yasini doldurman sart degil saygilar...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- NT1
cevap yazdigin icin cok tesekkurler arkadasim bende su anda calisma asamasindayim ck stresliyim sanki dunyanin yukunu usteme yuklemisler bir sinava girsem kazansam cok rahatliyacagim sen zoru gecmissin insallah vizende hemen cikar darisi bana ve benim gibilerin basina
-
- Mezun-NL
- İletişim:
-
- NT1
valla arkadasim benim sinav tarihim daha belli degil ben daha hazirlik asamasindayim esim yazin geliyor tukiyeye gelsin bakalim senin sinavin ne zaman allah hepimizin yardimcisi olsun
-
- Mezun-NL
- İletişim:
arkadasım benım sınav salı gunu,,yanı 11 mart..az kaldı valla,,ama ınsallah sınavı alıp cıkıcam..
valla baska çaresi yok,,ya vericekler ya vericekler
valla baska çaresi yok,,ya vericekler ya vericekler