sinav tarihi

Sinava girecek arkadaslarin sinav oncesi yapmasi gerekenler ve tarihlerini yazabilecekleri bolum. Soru sorabilecekleri bolum

Moderatör: sansli

gurbete dogru
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: erzurum
Yabanci_Ulke: hollanda

Re: sinav tarihi

Mesaj gönderen gurbete dogru »

sansli arkadasim bencede sen cok iyi bir insansin allah her istdigini kalbine gonlune gore versin allah hic yuzunden gulucuk gonlunden mutluluk eksik etmesin (tabi bizlerinde)ins vizen cabuk cikar benim artik kendim icin bise demeye gerek yok bekleyip gorecez ama insallah vizende hemen cikar
21 KASIM:HOLLANDAYA GELDIM
1 ARALIK:ILK OTURUMUMU ALDIM
12 SUBAT:EHLIYET TEORI SINAVINI KAZANDIM
15 NISAN:OKULA BASLADIM
9TEMMUZ:EHLIYETIMI ALDIM
3 AGUSTOS:B1 GRUBUNA GECTIM

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

gurbete dogru yazdı:sansli arkadasim bencede sen cok iyi bir insansin allah her istdigini kalbine gonlune gore versin allah hic yuzunden gulucuk gonlunden mutluluk eksik etmesin (tabi bizlerinde)ins vizen cabuk cikar benim artik kendim icin bise demeye gerek yok bekleyip gorecez ama insallah vizende hemen cikar
tskr ederim arkdslrm o sizin iyi bakisinizdan kaynaklaniyo,amin amin amin cnm allah herkesin gonlune gore versin kalbinden mutlulugu eksik etmesin,,,,ins ins ins vizem ve vizelerimiz cok ama cok cabuk cikar kanunlara inat,,,cunku benim suana kadar koskoca 5 seenem bosu bosuna gecti gitti,,,ben 5 sene once gidebilmis olsaydim bi cok yolu katetmis olcaktim ama herzaman diyorum kendime herseyde bi hayir vardir,,,her serde bir hayir her hayirda da bi ser vardir derler bende kendimi oyle avutuyorum ins ins ins bosuna gecen 5 seneeme inat cok cabuk cikar vizem ve hepimizin vizeleri,,,ne den kendine bisey demene gerek yok arkdsm sende girceksin kazanip cikcaksin sinavi 8 yada 9,ayda ins ins ins,,,okucaz burdan sende yesillenceksin hic merak etme arkdsm,,,sen yavas yavas calismaya calismaya devam 8,aya kadar ogrenebildigin kadar kelime ogren gunde 3 kelime ogrensen o bile kar senin icin,,,bak esim bana derdi hep sen sadece kelime ogren bu asamada bende derdim ki aman ne kelimesi yaa ben cumle kurmak istiyorum konusmak istiyorum oda dediki askim olmas oyle ogrenemessin once kelime ogrenceksin bolbol sonra hersey kendiligidnen gelcek zaten dinlemeedim hep direk cumlelere baktim ama anlayamadim,,,sonra dedimki bide esimin dedigini deneyim oturdum 1 ayda 1 bucuk ayda 500 kelime ogrendim asagi yukari,,,ondan sonra o 100 soruyu turkcesine cevirebiliyodum okuduugmu anliyodum yazmayi becerebiliyodum,,,netten esim gorumcemin kizlari fln sorduklarinla az cok cvpliyabuiliyodum ama anliyodum ne demek istediklerini turkcesini soyluyodum cvp vermekte sorun oluyodu biraz ama derdimi anlatabiliyodum,,,sende dene bence bolbol kelime ogren sana nacizane tavisyem basarilar arkdsm,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

evet arkdsm ind nin sitesinde de var yazili olarak,,,15 marttan itibaren sinav sorulari degil puanlama sekli degisicekmis malesef egerki 31 ocaktan once parayi yatirip randevu alindiysa ozaman eski sistemden yararlanabilicek kisier,,ama 31 ocaktan sonra randevu alanlar yeni puanlama sisteminden tabi tutulacaklar sinava bildigim kadariyla,,,,ama korkma yaa yani simdi 16 alip geciosan 26 27 alman yeterli olacaktir bilgine,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

hatice
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen hatice »

bahargecesi
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: kayseri