durumumu anlatıyorum ve bu konuda yardım lutfen arkadaslar

Sinava girecek arkadaslarin sinav oncesi yapmasi gerekenler ve tarihlerini yazabilecekleri bolum. Soru sorabilecekleri bolum

Moderatör: sansli

cetinaltun
Beginner
Beginner

durumumu anlatıyorum ve bu konuda yardım lutfen arkadaslar

Mesaj gönderen cetinaltun »

merhaba arkadaslar ben daha ne sınava gırdım nede vıze basvurusu yaptık...
sınava hazırlanınca gırcem onda sorun yok ama bızım durumumuz bıraz karısık ben kısaca anlatayım..
ben tc de yasıyorum esımde hollandada suan unıversıte 4. sınıfta son 1 2 ayı okul bıtmesı ıcın ve okul bıtınce ıse gırcek..
asıl sorunumuz surda esım ne kadar surelı anlasması olan bı yere gırmelı ve maası ne kadar olmalı benı ıstek edıp ve red gelmemesı ıcın ne yapmalı..
bu gun ıse gırcek demısler kı 2 ay senı denıcez ondan sonra sana 6 ay ıs anlasması yapcaz...
pekı bu yetermı bızew lutfen bu konuda bana bırazda olsa yardım edersenız tecrubelerınzden bahsedersenız cok sevınırım...

fyesil
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: konya
Yabanci_Ulke: hollanda

Re: durumumu anlatıyorum ve bu konuda yardım lutfen arkadaslar

Mesaj gönderen fyesil »

sevgili arkadasim basvuru sirasinda en az 1 yillik kontrat ve 1512 euro maas istiyorlar bunlara dikkate alip islemlerinize baslayin kolay gelsin

HASRET
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen HASRET »

pardon ama benım bıldıgım 1441 mass olması lazım en az bıde 3 ay oncesıne bakıyolar yanı senın esın bı ıse gırecek ve 3 ay maas almıs olması lazım ben oyle bılıyorum yanlısım varsa duzeltın yanı heb 3 ay oncesını arastırıyolarmıs allah yardımcımız olsun hayırlısı neyse o olur ınsallah :geek: hadı kolay gele ...

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

HASRET yazdı:pardon ama benım bıldıgım 1441 mass olması lazım en az bıde 3 ay oncesıne bakıyolar yanı senın esın bı ıse gırecek ve 3 ay maas almıs olması lazım ben oyle bılıyorum yanlısım varsa duzeltın yanı heb 3 ay oncesını arastırıyolarmıs allah yardımcımız olsun hayırlısı neyse o olur ınsallah :geek: hadı kolay gele ...
hasret arkdsm sen yanlis bilmiyosun senin dedigin de dogru ama su sekil,,1512 euro tatil parasiyla birlikte olan miktar,1441 de net maas tatil parasi haric olan miktar,,,maas kagitlarina gelince oda dogru son 3 aylik MAAS KAGITLARINI istiyolar,,,kontrat 1 yillik olucak bunlar birbirnden ayri olan kagitlar,,kontratiniz 1 yillik ve son 3 aYLIK maas bordrolarinizi istiyolar,,,umarim anlatabilmisimdir eger ki benimde yanlisim varsa duzeltsin bilen arkdslar,,,kolay gelsin
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

acemi
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: turkiye mersin
Yabanci_Ulke: hollanda-haarlem

Mesaj gönderen acemi »

yanmaz
NT1
NT1

Mesaj gönderen yanmaz »

selam arkadaslar.eger contratinizin gunu az ise ozaman contrat verleng brief yani contratiniz uzatilcagina dail mektup yazdira bilirsiniz.bn oyle yaptirdim ve kabulda ettiler...vizem cikmadi ama kabul etmediklerine dail de mektup gelmedi.5 hafta oldu gondereli.ama contrat cok onemli.sirf bunun icin cok ugrastim ve ugrastigim halde red geldi ilk basvurum

cetinaltun
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen cetinaltun »

yanmaz arkadasım bısey sorcam....sen muktuplma basvurmususn galıba ınd ye..pekı o halde kabul ettılermı?

“Sinav Oncesi ve Tarihleriniz..” sayfasına dön