sınavdan cok korkuyorum
Moderatör: sansli
-
- Beginner
sınavdan cok korkuyorum
merhaba ben kursa gıtmeyı dusunuyordum ama evde kıtaplarla felan ogrenebılecegımı dusundum ve kurs parasına laptop aldım cdlerı felan ızlemek ınt yardım almak ıcın ama kendı kendıme yapamıyorum cunku ne zaman ders calısmaya baslasam acaba dogrumu soyluyorum aaba yanlısmı acaba nasıl sorular cıkıyor yanı kafamda hep acabalar var PEKI GERCEKTEN ACABA SINAV COKMU ZOR VALLA PSIKOLOJIM COK KOTU BOZULDU
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
Re: sınavdan cok korkuyorum
Aramiza hosgeldin arkadasim...
Korkmana psikolojini bozmana gerek yok...
Site icinde sinavi kazanmis cok insan var...
Siteye zaman ayri tek tek onlarin tecrubelerini oku...
Cogu kursa gitmeden site ve kendi imkanlari ile calisip kazanan arkadaslar...
Kolay gelsin...
Korkmana psikolojini bozmana gerek yok...
Site icinde sinavi kazanmis cok insan var...
Siteye zaman ayri tek tek onlarin tecrubelerini oku...
Cogu kursa gitmeden site ve kendi imkanlari ile calisip kazanan arkadaslar...
Kolay gelsin...
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
aramiza hosgeldin arkadasim
Burda yanliz degilsin, senin yasadiklarini hemen hemen diger arkadaslarimizda yasadi..! bence moral bozmana gerek yok.
hep sunu soyluyorum, sinavi kazanan arkadaslarimiz, sinava girmeden once hep sinav zormu, aceba basarabilirmiyim ya kazanamazsam vs gibi sorulari sitede paylastilar ama sinava girip kazandiktan sonra, bu sinav konusunu biraz fazla buyuttuklerini yine paylastilar sitede..!
aklina takilan ne soru varsa cekinmeden sor. biz burdayiz, tekrar soyluyorum yanliz degilsin..!
Adminimiz Ufoss'un da soyledigi gibi siteye biraz goz at, arkadaslarimiz sinav tecrubelerini ve sinavla ilgili programlara bak. eminimki kafandaki bi cok soru ve sorunlari cozeceksin
Allah yardimcin olsun
kolay gele
Burda yanliz degilsin, senin yasadiklarini hemen hemen diger arkadaslarimizda yasadi..! bence moral bozmana gerek yok.
hep sunu soyluyorum, sinavi kazanan arkadaslarimiz, sinava girmeden once hep sinav zormu, aceba basarabilirmiyim ya kazanamazsam vs gibi sorulari sitede paylastilar ama sinava girip kazandiktan sonra, bu sinav konusunu biraz fazla buyuttuklerini yine paylastilar sitede..!
aklina takilan ne soru varsa cekinmeden sor. biz burdayiz, tekrar soyluyorum yanliz degilsin..!
Adminimiz Ufoss'un da soyledigi gibi siteye biraz goz at, arkadaslarimiz sinav tecrubelerini ve sinavla ilgili programlara bak. eminimki kafandaki bi cok soru ve sorunlari cozeceksin
Allah yardimcin olsun
kolay gele
-
- Beginner
evet bende cokkorkuyorumm bu sınavdan lutfen daha once gırenler bılgılendırsınler benii.busıteyıde yenı buldumm.kursa gıtmeyı bende dusunmuyordum fakat anladımkı sadece cd den duyduklarım yeterlı degıl cunkuu cd de konusanların harflaerını bazen yalnız algılıyoruz bız... oyuzden bılen bırınden kelımelerın telafuzunu dınlemk cok ıyıı..bır bayandan kurs alıyorumm burada . 100 soru tamamdır su gıbı ezberledım..bana verdıgı zıt anlamlı kelımelerde tamam ama hıkayeyı orada nasıl cozup anlatacagım bılemıyorumm.cokama cok korkuyorum ve bu sınavı gecmek zorundayımm.. bu yaz bı ıs bıtmelıı sınava gırenlerden rıcam lutfen cok detaylı yazın lutfenn.. sınav 1.5 saat suruyormus kıtap tan 30 soru soruluyormus dakıka tuttum 30 sorucokta bısı tutmuyor 20 dk falan.ee o bırbucuk saat nasıl dolacak cok korkuyorumm lutfen yardımcı olun
-
- Beginner
siz soruların ne oldugunu nasıl bılıyorsunuz kı banada anlatın sorularr hep aynımı cıkıo bana bı cvp verınnnnn
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
Sinava hazirlanman icin esin sana kitap yollamadimi?
Hersayfa acilisinda site ustunde degisik sorular geliyor.. Toplam 100 tane bunlar ilk bolum sorulari
Hersayfa acilisinda site ustunde degisik sorular geliyor.. Toplam 100 tane bunlar ilk bolum sorulari
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
arkadaslar sinavda korkulacak bisey yok burada cogu kisi 1 aylik calismalari ile girip sinavi kazandilar. bu is icin ilk once psikolojik olarak bu sinavi kazanacaginiza inanmanizdir.
2. hergun tekrar etmek.
ben sinava calisirken hergun 20 tane zit anlamli ezberledim 30 gunde 600 tane zitanlamliyi ezberlemistim. zaten bu kelimeleri ezberlediktn sonra bazi konusmalari anlamaya basliyorsunuz. kendinize sinav icin program yapin gunde en az 2 saat calisin inanin kazanirsiniz.
onemli olan sinav degil sinavdan sonraki asamalar. bunu sitedeki yazilari okursaniz gorursunuz. daha zor olan kisim orasidir.
sadece sizlere tavsiyem sinava girenler nasil hazirlanmis neler sormuslar onlara calisin. gerisi gelir tabi sizin kazanma azminiz ile bunlar olur.
kolay gelsin
2. hergun tekrar etmek.
ben sinava calisirken hergun 20 tane zit anlamli ezberledim 30 gunde 600 tane zitanlamliyi ezberlemistim. zaten bu kelimeleri ezberlediktn sonra bazi konusmalari anlamaya basliyorsunuz. kendinize sinav icin program yapin gunde en az 2 saat calisin inanin kazanirsiniz.
onemli olan sinav degil sinavdan sonraki asamalar. bunu sitedeki yazilari okursaniz gorursunuz. daha zor olan kisim orasidir.
sadece sizlere tavsiyem sinava girenler nasil hazirlanmis neler sormuslar onlara calisin. gerisi gelir tabi sizin kazanma azminiz ile bunlar olur.
kolay gelsin
- yasemer
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: ankara-etimesgut
- Yabanci_Ulke: hollanda-roterdam
-
- Beginner
evet bencede hic korkmaniza gerek yok ben sadece 2 hafta calistim ama gunde 6 saat, duzenli calisirsaniz zor degil ve 2. bolumdeki cumle tekrarlari icin esinizle telefonda bol bol tekrar yapin sinavda serinkanli olun panik yapmayin sinavdan once bi expresso icin