Hollandaca Uyum SInavi soru ve sorunlariniz

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
leonardo06
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: Rotterdam

sınav ücretini yatırdık şimdi ne yapacağım?

Mesaj gönderen leonardo06 »

m.clk
Beginner
Beginner
Yabanci_Ulke: Hollanda-Rotterdam

Re: sınav ücretini yatırdık şimdi ne yapacağım?

Mesaj gönderen m.clk »

arkadas öncelikle sana sınavda basarılar diliyorum insallah kazanırsın o kadarda zor degil sınav
parayı yatırdıktan bir kac gün sonra ankarada gireceksen sınava 0 312 409 18 20 numaralı telefonu saat 15:00 - 16:00 saatleri arası arayıp randevu alacaksın yani direk konsolosluktan alıyorsun randevuyu paranın yattıgı eger sistemde görünüyorsa uygun bi güne randevu veriyorlar sana sınava giderkende yanına alman gereken seyler pasaportunun ilk 2 sayfasının ve son sayfasının fotokopisi ama pasaportunda acıklamalar kısmında yaptırdıgın degisiklikler varsa o acıklamalar kısmınında fotokopisi ve pasaportunun aslı baskada bisey yok eger tr den basvuru yapacaksan sınava giderken basvuru icin gerekli evraklarıda yanında götürürsen hemen basvurunuda yapabilirsin sınav sonucunu trden basvuru yapacaklara hemen veriyorlar
kolay gelsin

leonardo06
Mezun-NL
Mezun-NL
Yabanci_Ulke: Rotterdam

Re: sınav ücretini yatırdık şimdi ne yapacağım?

Mesaj gönderen leonardo06 »

“Hollandaca Uyum Sinavi” sayfasına dön