YAS PROBLEMI

Hollandaca Uyum SInavi soru ve sorunlariniz

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
duman221
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda

YAS PROBLEMI

Mesaj gönderen duman221 »

MRB ARKDASLAR NISANLIM 21 YASINA GIRMESINE 5 AY VAR AMA SINAVA GIRSMEINDE BIR PROBLERM OLURMDU DIYECEKTIM HIC OLMASSA ERKENDEN SINA VA BASVRU YAPARSAK VAKITTEN KAR EDERIZ DIYE DUSUNDUM ILGINIZ ICIN TESSEKKURLER......

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: YAS PROBLEMI

Mesaj gönderen sansli »

duman221 yazdı:MRB ARKDASLAR NISANLIM 21 YASINA GIRMESINE 5 AY VAR AMA SINAVA GIRSMEINDE BIR PROBLERM OLURMDU DIYECEKTIM HIC OLMASSA ERKENDEN SINA VA BASVRU YAPARSAK VAKITTEN KAR EDERIZ DIYE DUSUNDUM ILGINIZ ICIN TESSEKKURLER......
arkdsm nisanlinin sinava girmesinde hic bir problemyok ne zaman isterse girebilir fakat soyle bi durum var siteye biraz bakarsan nacizane fikrimin onemini daha acik anlayabilrisin,,,simdi sinava girse 5 ay sonra basvursaniz 12ay-5ay=7 ayi kalacak sinav kagidinin gecerliligi,,,basvuracaksin ellerine ulasmasi isleme alinmasi fln derken 6ay gibi bi zaman kalcak sinav kagidinda,ve sitede bikac arkdsmzin basina gelmis boyle bisey sinav sureleri dolmus ve yeniden sinava girmek zorunda kalmislar,,,yani o kalan 6 ay icinde ind size bi cvp vermesse ozaman nisanliniz yeniden sinava girmek zorunda kalacak,,,ama basvurunuza 1 ay yada 2 ay kala gibi girerse daha iyi olur hic olmassa sinav kagidini 2 ay elinde bekletmis olur zamandan kazanir,,,tabiki son karar sizin,,,ins ins ins en kisa zamanda islemleriniz hallolur ve kavusursunuz... :geek: :geek: :geek:
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

“Hollandaca Uyum Sinavi” sayfasına dön