IKINCI oTURUMDA RET ALMA SANSI VAR MI?
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
IKINCI oTURUMDA RET ALMA SANSI VAR MI?
Merhaba, arkadaslar uzun zaman oldu umaurm her sey iyidir. Siteyi haftada ols atakip ediyorum. Ben ikinci oturum izni icin basvurdum, kagitlair gonderdik Ind YE benim ilk oturum izni 2 hafta sonra bitiyor Esimde merak etme ekime kadar sana bir sey yapmazlar Ind Biliyor diyor ama Hollandali sonucta esim anlamazlar genelde merak ettigim konu su ikinci oturumda Rt gelme ihtimali var mi ? Esimin isi devam ediyor bende kontrali bir sey gosteridm Ind ye bu sartlarda dahi bazilari belli olmaz iyor ama ben hic duymadim ikinciye ret alani artik hayirlisi bu konuda bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim. Allah kalbi ve huy guzel olanlarin yar ve yardimcisi olsun.
- darısıbasima
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: turkiye
Re: IKINCI oTURUMDA RET ALMA SANSI VAR MI?
Yorum yazanıda yazmayanıda goruyorum . İlgiye karsı ilgi gosterırım
-
- Mezun-NL
- darısıbasima
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: turkiye
Yorum yazanıda yazmayanıda goruyorum . İlgiye karsı ilgi gosterırım
-
- Mezun-NL
Kardes ben ne felsefeciyim ne de fizikci .. Bir seyler yazdik bilgilenmek icin evet uzun zamandir bir syeler yazmiyorum ama takip ediyorum sende kanka havlari esmis o da olabilir yokcok samimiyiz savas alanina doner site falan su bak problem olan su hic tanimiadigin gormedigin birine yazarken bence cem yilmaz tarzi yazilmaz ilk yazisma biraz sizli olur okey onuda anladim Allah sukur kafamiz yerinde Birde ben 20-30 seni oncekilerle gelmedim her seyi kendi yapan kendi tirnaklariyla bir yere gelen veya gelmeye caian biriyim sen geldiysne onlarla saygi duyarim onlari kucumse anlaminmda yeni demedim sadece burdaki esi gelenlerin cogunun cahilce biz Tukleri kotu yansittigini belitrtmeidk istedim ki bunu rehberlik yaptigim donemde burda yasayan buranin shaipleri hollandilardan defalarca duydum ve agzimizda tuy bitti gercek turkler ve turk misafirperverligini anlatamak icin basarilida olduk sonra yine seningibiler cikinca gerci lejyonerde degilim sadece yuanlis anlasilmalari sevmem her konuda ayrica Ben Koylu muabbetinin saten senden boyle bir cevap gelceghini tahmin ettim onemli olan anlamandi demekki anlamissin ama senden okonu anliyorum hepmiz koyluyuz yazdigim cumlede eskiden buraya gelmis kafasi prumcek agl insanlar icn bir sey vardi uzreune alindin Ayrica cocuk gibi sana yazanda suc falan diycek bir seyler bualmiyoum. Neyse sanal alemd tartisma kendime stres alacak kadarda kapasitenm kucuk degildir Neyse Yazacaklarinada bundan sonra cevap yazip sanaldas ols abir tarismanin icine girmicem. hI BU ARADA YAzimda korku ifadesi gormussun o da yanlis neyse hadi by zaman cok degerli bye
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09