ARKADASLAR BU AYIN 22 SINDE PERSEMBE GUNU ANKARADA SINAVA GİRECEGİM,CUMA GUNUDE ANKARADAYIM,EGER KAZANIRSAM SINAV SONUC BELGESİNİ KONSOLOSLUKTAN CUMA GUNU ALABILIRMIYIM,KARGO EVE GETİRMEDEN
not:lutfen yazılarınızın tamamında buyuk harf kullanmayınız sadece vurgulamak ıstedıgınız yerlerde buyuk harf kullanınız cunku buyuk harf kullanmak sıte ıcerısınde bagırmak anlamına gelmektedır...anlayıs gosterecegınızı umar tesekkur ederız...
saygılar
sansli,,,
not:lutfen konularınıza uygun baslık acınız...lutfen bakarmısınız,acıl yardım,lutfen yardım gıbı baslıklar acmak sıte kuralları geregı yasaktır aksı takdırde yazılarınız sılınecektır...
saygılar,,,
sanslı,,,
ACIL YARDIM LUTFEN (sınav sonucunu elden alabılırmıyım)
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: afyon
- Yabanci_Ulke: hollanda amsterdam
- serdariscan
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: bursa
- Yabanci_Ulke: breda
Re: ACIL YARDIM LUTFEN
evet alabilirsiniz. görevliye ve oradaki UPS yetkilisine söylerseniz, sonucu cuma günü konsolosluktan alırsınız.
Fakat sanırım yinede UPS ye kargo ödemesi yapmanız gerekiyor.
Fakat sanırım yinede UPS ye kargo ödemesi yapmanız gerekiyor.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: turkıye bodrum
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: afyon
- Yabanci_Ulke: hollanda amsterdam
Re: ACIL YARDIM LUTFEN (sınav sonucunu elden alabılırmıyım)
kardes benim sınav 15.30 da,sen o zamana gidersin ,vizen hayırlı olsun,allah yolunu acık etsin
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: turkıye bodrum
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: ACIL YARDIM LUTFEN (sınav sonucunu elden alabılırmıyım)
senınde sınavın ıcın basarılar ınsallah en ıyı sekılde halledıp donersın hollandaya senınde yolun acık olsun basarılar arkadasımmmm