3 sefer oldu yazdim kimseden cevap yok

Hollandaca Uyum SInavi soru ve sorunlariniz

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
izmirli3473
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: holanda

3 sefer oldu yazdim kimseden cevap yok

Mesaj gönderen izmirli3473 »

slm arkadslar ben suan belcika 3aylik oturumla belediyede kayitliyim hastaliktan aldik uzun hikaye esim hollanda vatandasi turk bir cocugumuz var 6 yildir turkiyeden evlliligimz var belcikada evlligi belediyeye kayit yaptirdik esim su an okuyo yanliz bu oturumla belcikadan cikmam yasak benim esimin yanina hollandaya gecmem icin ne yapmam gerekir
bide ind yi aradik esime dediler senin calisman gerekli ve belcikadaki esinde belcika konsoloslugunda dil sinavina girmesi gerekir dediler sacma degilmi arkadslar gecen gun bi sitede okudum almanyada ki bi ornek cocugun varsa bi engel tanimiyormus almanya hollanda da yok oyle bi kanunn yardimci olabilecek arkadslara tsklr simdidennn

Kullanıcı avatarı
xmultecix
NT3
NT3
Turkiye_Sehir: Turkiye
Yabanci_Ulke: Hollanda

Re: 3 sefer oldu yazdim kimseden cevap yok

Mesaj gönderen xmultecix »

izmirli3473
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: izmir