SINAV ARTIK KALKTI ARKADASLAR HERKESE HAYIRLI UGURLU OLSUNN:
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika_Anvers
Re: SINAV ARTIK KALKTI ARKADASLAR HERKESE HAYIRLI UGURLU OLSUNN:
Bende arkadasa katiliyorum sinavin biri kalip biri kalkmamasi olmaz. yani esitlik ilkesinden yola cikarak sinav uygulanamaz dendiyse bu diger ulkelere uygulamayip turkiyeye uyguladigi tum sinavlari kapsamasi gerek.
2009 Ocak :Basvuru
2009 Mayis :Ret
2009 Mayis :Solvit sikayet
2009 Haziran :Vize
2009 Temmuz :Belcika'ya gelis
2010 Ocak :5 Yillik oturum
2011 subat :Hollanda belediyeye kayit
2011 mart :Ind'ye basvuru
2009 Mayis :Ret
2009 Mayis :Solvit sikayet
2009 Haziran :Vize
2009 Temmuz :Belcika'ya gelis
2010 Ocak :5 Yillik oturum
2011 subat :Hollanda belediyeye kayit
2011 mart :Ind'ye basvuru
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Amsterdam
Re: STAAT EXSAMEN
merhaba arkadaslar aranizda staat exsamina girecek olan yada tacrube etmis olaniniz varmi bende dusunuyorum yeni basliycam B1 e zorluk cekermiyim diye dusunuyorum cok zor oldugunu soyluyolar bu sinavin dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim tesekkuler
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
mrb arkdsm bende suan staatexamen programma I kursuna gidiyorum yani B1 e,,,bende cok zor diye duymustum kursa gidince dediklerinde pekde haksiz olmadiklarini gordum kurs 5-5.5 ay suruyo yilbasindan once sinava girmemiz lazim bi gun bakiyosun cok kolay geliyo herseyi anliyosun bi gun geliyo bi bakiyosun hersey cok zor karma karisik gozukuyo...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Amsterdam
sansli merhaba 2 hafta sonra sanirim basliycam bu staat gruba kitaplarim uzun zmndir elimde bayagi bir baktim karistridim cok kolay gozukuyo kitap,yanliz bir deneme sinavina merak edip gozatmistim ,kitabla cok ilgisiz geldi bana sorular,kafam karisti epeyce code 1 ve code 2 kitaplari sizinde gordugunuz kitaplar bunlarmi ? ayrica iletinede tesekurler gec gordum kusura bakma yeni oldugum icin sitede acikcasi cokda bilgisayar kullanicisi degilim fark etmemisim ama cok guzel bir site .bu arada sanirim herkes burda yani hollandada cok yeni ben maalesef cok uzun zmndir burda olmama ragmen dilim cok yetersiz umuyorumki bundan sonrasinda gelistiricem epeyce gec kaldim ztn bu arada sanada basarilar diliyroum okulunda ve girecegin sinavda.
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
azim yazdı:sansli merhaba 2 hafta sonra sanirim basliycam bu staat gruba kitaplarim uzun zmndir elimde bayagi bir baktim karistridim cok kolay gozukuyo kitap,yanliz bir deneme sinavina merak edip gozatmistim ,kitabla cok ilgisiz geldi bana sorular,kafam karisti epeyce code 1 ve code 2 kitaplari sizinde gordugunuz kitaplar bunlarmi ? ayrica iletinede tesekurler gec gordum kusura bakma yeni oldugum icin sitede acikcasi cokda bilgisayar kullanicisi degilim fark etmemisim ama cok guzel bir site .bu arada sanirim herkes burda yani hollandada cok yeni ben maalesef cok uzun zmndir burda olmama ragmen dilim cok yetersiz umuyorumki bundan sonrasinda gelistiricem epeyce gec kaldim ztn bu arada sanada basarilar diliyroum okulunda ve girecegin sinavda.
mrb arkdsm oncelikle kusura bakma iletini yeni gordum buaralar biraz yogun oldugumdan sitede fazla kalamadim...umarim iyi bi grupla baslar ve kolaylikla bitirirsin kursunu arkdsm,,,evet sinavin kitapla pek bi alakasi yok gibi,,,deneme sinavlarinda daha farkli seyler var ve zor (bence)...benimki b1 oldugu icin code 2 kitabini kullaniyoruz b2 isteyenler code 3 kitabini kullaniyor...code 1 ise niveau 3 den dusuk seviyeler icin sanirim biz onunla calismadik hic,,,inburgeringcursus yaparken...umarim aradiklarini bulur diger yerlerde ogrendiklerinide bizlerle burda paylasirsin senden sonra gelecek olan arkdslarimiz icin...sitemiz bencede cok guzel icerigiyle yardimseverliligiyle seviyeli bi site...geneli yeni sayilir ama uzun yillardir hollandada olup staatexamene hazirlanannlar yada bilgi edinmek isteyen(cesitli dil ve kanun konularinda) arkdslarimiz uyelerimizde var,,,heves,azim,istek gerisi kolay merak etme arkdsm yaparsin bi adim atarsan arkasi geliyo zaten...dil gercekten cok ama cok onemli...bundan sonrasi umarim senin icin cok daha iyi ve kolay olur...tesekkur ederim arkdsm bende sana basarilar diliyorum kursunda ve ileride girecegin sinavinda...
hollandadayim(2008-5)