Sinav cilesi son buldu(mujdemi isterim)
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
-
- Beginner
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: Sinav cilesi son buldu(mujdemi isterim)
huseyin sinav cilesi henuz bitmedi alinan bir karar var fakat uygulamaya gecmedi henuz. cunku sinav tarihi alan arkadaslar var. zaten bitse konsolosluklara bu konuda bilgi gelir sinav tarihi filan vermezler fakat hala sinav tarihi aliniyor.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kahramanmaras
- Yabanci_Ulke: hollanda-hengelo
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: turkiye
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Holländä - Roosendääl
- İletişim:
valla esefle kiniyorum sizi bir ablaniz olarak en diyeyim size. her biriniz bu konuyu aciklayacak biri yokmu diye basbas bagiriyor ama yukarda ilk yaziyi okuyup gerisini e4s geciyorsunuz, arkadaslar zahmet edinde ilk sayfada ayrintisiyla konuyu acikladigim ikinci mesajimi okuyun lutfen . ind nin kendi resmi sayfasinda konu hakkindaki ayrintili bilgiyide oldugu gibi kopyalamistim .
kisacasi alinan karar gecersiz sayilmistir bir ust mahkema tarafindan. kimse sinav kalkti diye yayilip yatmasin . SINAV DEVAM EDIYOR , CALISMAYA DEVAM keske kalksaydi
kisacasi alinan karar gecersiz sayilmistir bir ust mahkema tarafindan. kimse sinav kalkti diye yayilip yatmasin . SINAV DEVAM EDIYOR , CALISMAYA DEVAM keske kalksaydi
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: turkiye
-
- Mezun-NL
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Belcika-Antwerpen
Arkadaslar sinav kalkmadi diyen insanlara inanmayin.Ben bugun hollandali avukatimla konustum.Sinava girmek zorunda degilsiniz.Benim islemlerim sinava girmedigim halde devam ediyor.Size tavsiyem esinizin ordan bir avukat tutup sizin islemlerinizi takip ettirmesi.
-
- Mezun-NL