ARKADASLAR KAZAAAAAAA AAAAAAAANDIIIIIIMM YHAAAAAA:):)
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: hollanda amsterdam
Re: ARKADASLAR KAZAAAAAAA AAAAAAAANDIIIIIIMM YHAAAAAA:):)
cok saolun arkadaslarım valla benim yas problemim oldugundan tek sansım vardıki onuda allahın izniyle basarıyla gecdim hepinizden allah razı olsun istediklerinizi nasip etsin darısı bekleyenlerin basına ve vizeye tabikii oda umarım hayırlısıyla cabuk gelir herkese bol sanslar allah yardımcınız olsun
- Karizmaydi
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Konya
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Gözün Aydın Senin hayırlı olsun
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
gozun aydin.sinav ne kadar kolay olsada ister istemez biraz heyecan yaptiriyor.insallah vizende sorunsuz cikar.