sınavııı kazandımmm
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: sınavııı kazandımmm
Arkadasim tebrik ederim ,, forum dil ogren sitesini internette iyiki bulmusum,, cok faydali ve aydinlatici,, bizde site yoneticilerine bizi burada bulusturduklari icin destek verelim en azindan hergun reklamlara tiklayalim
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: manisa
- Yabanci_Ulke: hollanda,utrecht
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda- leiden
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
Re: sınavııı kazandımmm
evet hemsom ortakoyluyumtektanem82 yazdı:bende aksarayda oturuyorum yakinda sinav tarihi alacam gercekten cok guzel bi site tesekkur ederim cok faydalii ortakoy arkadasimiz ortakoylumusun.