Sınava Yeni Katılacaklar İçin Başlangıç Bilgileri
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: gaziantep
- Yabanci_Ulke: arnhem
-
- Bolum Yoneticisi
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Holländä - Roosendääl
- İletişim:
mujde : yeni sinav sistemi kabul edilmemis
merhaba yeni sinava girecek arkadaslar .
bir suredir sinav sisteminin zorlasacagi bilgisi geliyrdu . hatta aralik ayinda yeni ssitemle sinav yapilacak diyordu . dun esimle konusurken ogrendim yeni uygulamaya baslanacak olan zorlastirilmis sinavin kabul edilmedigini ogrendim . yani hepimiz o zorlastirilmis sinavda ne olacak ne bitecek diye panik halde oldugumuz icin erken girdik sinava. girenlerde bilirki cok ciddi bir zorlanma yasamadik . sitedeki bilgiler ve birazda kendi gayretlerimizle basarili olduk .
yeni sinav gunu alacak arkadaslara mujdem olsunki sizlerde bizim girdigimiz sinav sistemiyle girecekmissiniz.
yardima ihtiyaci olan herkeze yardima acigim
allah kolaylik versin
bir suredir sinav sisteminin zorlasacagi bilgisi geliyrdu . hatta aralik ayinda yeni ssitemle sinav yapilacak diyordu . dun esimle konusurken ogrendim yeni uygulamaya baslanacak olan zorlastirilmis sinavin kabul edilmedigini ogrendim . yani hepimiz o zorlastirilmis sinavda ne olacak ne bitecek diye panik halde oldugumuz icin erken girdik sinava. girenlerde bilirki cok ciddi bir zorlanma yasamadik . sitedeki bilgiler ve birazda kendi gayretlerimizle basarili olduk .
yeni sinav gunu alacak arkadaslara mujdem olsunki sizlerde bizim girdigimiz sinav sistemiyle girecekmissiniz.
yardima ihtiyaci olan herkeze yardima acigim
allah kolaylik versin
-
- Mezun-NL
-
- Bolum Yoneticisi
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Holländä - Roosendääl
- İletişim:
Re: Sınava Yeni Katılacaklar İçin Başlangıç Bilgileri
sevgili arkadasimelimde yazili bir metin yok . ancak esim nl de t kanalinda izledigini soyluyor. bende sizin gibi kulaktan dolma haberlerden yana degilim . tabiki gercek bilgileri bilelimki ona gore hazirlansin arkadaslar diyorum . sistemin oturmasi icin nl hukumetine pahaliya patladigi ve 12ci ay icin yetistirilemedigi aciklanmis. tabi bu tamamen bundan sonra ayni sekilde sinav olacak anlamina gelmez ama en azindann birkac ay daha bu sisitem gecerli olacaktir.
ki yeni sistem baslamis olsaydi zaten yeni sistemden kitaplar yeni sinav gunu alan arkadaslara ulasmasi gerekirdi diye dusunuyorum
gonlum zaten tamamen bu sinavin kalkmasindan yana. bu konuda kisisel davalar acanlarda olmustur zannedersem . acan varsa banada haber verin bu ayrimcilik davasinin altina bende imza atcam . cunku tum dunya ulkelerinden gelecekler icin degil bu sinav . bizim gibi birkac ulkeyi kapsiyor
ki yeni sistem baslamis olsaydi zaten yeni sistemden kitaplar yeni sinav gunu alan arkadaslara ulasmasi gerekirdi diye dusunuyorum
gonlum zaten tamamen bu sinavin kalkmasindan yana. bu konuda kisisel davalar acanlarda olmustur zannedersem . acan varsa banada haber verin bu ayrimcilik davasinin altina bende imza atcam . cunku tum dunya ulkelerinden gelecekler icin degil bu sinav . bizim gibi birkac ulkeyi kapsiyor
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Mezun-NL
-
- Beginner