Elimizdekileri paylasalim (uyum sinavi seti )
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- İletişim:
Elimizdekileri paylasalim (uyum sinavi seti )
Selam arkadaslar,
Allahima sukurler olsun esim sinavi kazandi,tabi benim destegim, kendi azmi ve sitedeki kullanisli kaynaklar sayesinde, herkese cok tsk ler.
Yanliz sinavdan sonra "naar nederland" kitabini bir kenara koymaktansa gelin bunu Allah rizasi icin paylasalim... bize faydali olan kitabin baskalarinada faydasi olsun.
Hangi nedenden olursa olsun kitabi temin edemeyenlere biz yardimci olalim....
Bu baslik altinda kitaba ve cdlere ihtiyaci olan ve sinavdan sonra kitab ve cd sini paylasmak isteyen arkadaslar buyursunlar..
Bilmiyorum dogru bir baslik altinami actim bu konuyu ama site yetkilileri dogru olmadiginda, dogru yere kaydirsinlar lutfen..
Biz esimle, kitabi "anda" arkadasimiza gondercez, insallah onada faydasi dokunur...tabiki sitedeki kaynaklarida kesinlikle kullansin....
Kolay gelsin...
Allahima sukurler olsun esim sinavi kazandi,tabi benim destegim, kendi azmi ve sitedeki kullanisli kaynaklar sayesinde, herkese cok tsk ler.
Yanliz sinavdan sonra "naar nederland" kitabini bir kenara koymaktansa gelin bunu Allah rizasi icin paylasalim... bize faydali olan kitabin baskalarinada faydasi olsun.
Hangi nedenden olursa olsun kitabi temin edemeyenlere biz yardimci olalim....
Bu baslik altinda kitaba ve cdlere ihtiyaci olan ve sinavdan sonra kitab ve cd sini paylasmak isteyen arkadaslar buyursunlar..
Bilmiyorum dogru bir baslik altinami actim bu konuyu ama site yetkilileri dogru olmadiginda, dogru yere kaydirsinlar lutfen..
Biz esimle, kitabi "anda" arkadasimiza gondercez, insallah onada faydasi dokunur...tabiki sitedeki kaynaklarida kesinlikle kullansin....
Kolay gelsin...
23 Ekim 2007.. esim sinavi kazandi
25 Ekim 2007.. MVV istegini gonderdim
25 Ekim 2007.. MVV istegini gonderdim
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Holländä - Roosendääl
- İletişim:
Re: Elimizdekileri paylasalim
cok haklisiniz bencede paylasmali . bu konuda sikinti cekmis birisi olarak elinde kitap cd olmadan calismanin nasil zor oldgunu ben bilirim .
biz basvuru yaptigimizda bize boyle bir kitap ve c oldugundan bahsetmediler hic. hadi ogrenmei birakin sinav tamamen bu kitaptan yapiliyormus duyunca cildirdim .
allahtan tömer in kursu na baslamistim ordaki arkadaslarda gordum merak ettim bu nedir dedim . safmisin sen diye yuzume baktilar. sinav bu kitaptan yapilacak almadinmi sen diye.
esimle konusup kitabi siparis ettigimizde 3 hafta sonra gelecek dediler elimizde kalmadi. aha dedim yandik . neyseki kurstaki arkadaslarda vardi dedim ya fotokopi cektirdik cd cogalttik . ama dvd olan bolumu cogaltamadik . yani el yordamiyla karambole kendi cabalarimizla edindik bilgileri
bende hala o fotokopi halinde var . ama sinava girip kazanan arkadaslar lutfen yeni girecek olanlara ellerindekileri versinler . buda ayri bir sevap bence
basarilar
biz basvuru yaptigimizda bize boyle bir kitap ve c oldugundan bahsetmediler hic. hadi ogrenmei birakin sinav tamamen bu kitaptan yapiliyormus duyunca cildirdim .
allahtan tömer in kursu na baslamistim ordaki arkadaslarda gordum merak ettim bu nedir dedim . safmisin sen diye yuzume baktilar. sinav bu kitaptan yapilacak almadinmi sen diye.
esimle konusup kitabi siparis ettigimizde 3 hafta sonra gelecek dediler elimizde kalmadi. aha dedim yandik . neyseki kurstaki arkadaslarda vardi dedim ya fotokopi cektirdik cd cogalttik . ama dvd olan bolumu cogaltamadik . yani el yordamiyla karambole kendi cabalarimizla edindik bilgileri
bende hala o fotokopi halinde var . ama sinava girip kazanan arkadaslar lutfen yeni girecek olanlara ellerindekileri versinler . buda ayri bir sevap bence
basarilar
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: gaziantep
- Yabanci_Ulke: arnhem
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Eindhoven
Merhaba arkadaslar,
Ben bu sıteden ne gorduysem ındırdım ve faydasını goruyorum.Emegı gecen herkese cook tesekkurler.Cok guzel bır dusunce.Insallah herkes sızın gıbı kıtabı olmayanlara gonderır.Ben kayserıdeyım sınavı kazanıpta elınde kıtabı olan arkadaslarımız gonderırsenız sevınırım.
Dualarınızı eksık etmeyın.Allah hepımızın yardımcısı olsun.
Ben bu sıteden ne gorduysem ındırdım ve faydasını goruyorum.Emegı gecen herkese cook tesekkurler.Cok guzel bır dusunce.Insallah herkes sızın gıbı kıtabı olmayanlara gonderır.Ben kayserıdeyım sınavı kazanıpta elınde kıtabı olan arkadaslarımız gonderırsenız sevınırım.
Dualarınızı eksık etmeyın.Allah hepımızın yardımcısı olsun.
-
- Beginner
merhaba arkadaslar.. naar netherlands kıtabını yedını duydum suan ve soktayım...
nerden tewmın edebılırım bu konuda bana yardımcı olursanız cok sevınırım
nerden tewmın edebılırım bu konuda bana yardımcı olursanız cok sevınırım
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
selam arkadasim
aramiza hosgeldin
uyum sinavina hazirlik paketini (naar nederland) Turkiyede bulamazsin, esin hollandadan siparis etmeli, bu paketin fiyati asagi yukari 67-70 euro civarinda
ama siteye biraz fazla goz attiysan eger, bu paket sitede paylasilmisti
http://hollandaca.youprog.com/viewforum.php?f=10
indirip calisabilirsin
birde sinavi gecen arkadaslar elindeki kitabi satiyorlar bunun icinde alim-satim basligina bakabilirsin
http://hollandaca.youprog.com/viewforum.php?f=38
kolay gele
aramiza hosgeldin
uyum sinavina hazirlik paketini (naar nederland) Turkiyede bulamazsin, esin hollandadan siparis etmeli, bu paketin fiyati asagi yukari 67-70 euro civarinda
ama siteye biraz fazla goz attiysan eger, bu paket sitede paylasilmisti
http://hollandaca.youprog.com/viewforum.php?f=10
indirip calisabilirsin
birde sinavi gecen arkadaslar elindeki kitabi satiyorlar bunun icinde alim-satim basligina bakabilirsin
http://hollandaca.youprog.com/viewforum.php?f=38
kolay gele
-
- Beginner
merhaba arkadaslar bende bu site de yeniyim bende hollancaya gidecegim ama onumuzde bir engel var biliyorsunuz sizde uyum sinavi ben de yeni askerden geldim bitirdim vatani gorevimi sizlerden elimizdeki paylasalima katilmak istiyorum ben sizden istetegim hollandaca naar nederland kitabi varsa elinizde calisma seti gibi seyler varsa lutfen paylasalim egerki gondermek isterseniz bana ulasin mesaj yazin ben size ev adresimi vereyim bana gonderirseniz sevinirim sizlerin yardimlarini bekliyorum bizler birbirimize yardim ederek bu engeli asabiliriz ancak saygilar Gokhan
-
- Beginner
selam osiii ben senden paylasmak isitiyorum soylediklerine ihtiyacim var lutfen beni haberder et calisma setine ihtiyacim var simdiden calsip kazanmak istiyorum onumde kisitli biz zaman var senin mesajini bekliyorum