Sinav cilesi son buldu(mujdemi isterim)
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Belcika-Antwerpen
Sinav cilesi son buldu(mujdemi isterim)
sArkadaslar bugun itibariyle uyum sinavi tarih oldu.Dun hollanda artik bu ayibindan vazgecti bilginize
-
- Beginner
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Holländä - Roosendääl
- İletişim:
Re: Sinav cilesi son buldu(mujdemi isterim)
ciddimisiniz ya , bende sinavla geldim buraya . cektigim cileyi bilirim . insallah dogrudurda bizlerin cektiklerini siz geride kalanlar cekmezsiniz . buyuk bir insanlik ayibiydi zaten . ama bu hollandalilarada guvenemiyorki insan . baska bir oyun cikmasin bunun altindan
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Belcika-Antwerpen
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Holländä - Roosendääl
- İletişim:
Re: Sinav iptal degil. iyi okuyun
yok arkadaslar hevesiniz kursaginizda kalacak ama yanlis alarm verilmis. esimle simdi ind nin resmi sayfasina baktik . arkadaslarin yazdigi olay kismen dogru . bir FAS li bayanin mahkemeye actigi dava var . aile birlesimi ile gelecek olanlarin kendi ulkelerindeki ilk adim olan sinava girmelerine gerek olmadigina dair karar vermis mahkeme . Buraya kadari dogru ancak gerisi karisik biraz
Bu karari veren Amsterdam daki yerel bir mahkeme . ancak hollanda mecliside buna karsilik yeni bir mahkema acmis. Bir ust mahkemeye acilmis bu dava. Amsterdam mahkemesinde karar veren hakime ve kararina yonelik bir mahkeme. Amsterdam mahkemesinin aldigi kararin gecersiz olduguna dair acilmis mahkeme.
Henuz bu yeni acilan dava sonuclanmamis . ve sonuclanincaya kadarda eskisi gibi sinav yapilmasi gecerli kabul edilmis durumda
yani arkadaslar ben dedim size yanlis alarm
konunun orjinalini asagiya kopyaliyorum . hollandaca bilen esleriniz cevirir sizlere
kolay gelsin calismaya devam
> Actueel
Eis basisexamen inburgering buitenland voor mvv gezinshereniging nog steeds van kracht
Nieuwsbericht | 17-07-2008
Op 15 juli jl. heeft de rechtbank in Amsterdam bepaald dat een Marokkaanse vrouw die bij haar man in Nederland wil wonen, niet eerst in haar eigen land het basisexamen inburgering hoeft te halen. Volgens de rechter ontbreekt voor deze eis de grondslag in de Vreemdelingenwet 2000. De staatssecretaris van Justitie bestudeert de uitspraak van de rechtbank en zal zeer waarschijnlijk tegen deze uitspraak in hoger beroep gaan.
Intussen blijft het huidige beleid ongewijzigd en blijft de eis van het slagen voor het basisexamen inburgering in het buitenland voor gezinshereniging van kracht.
Mochten er zich wijzingen voordoen, dan houden we u hiervan uiteraard op de hoogte.
Bu karari veren Amsterdam daki yerel bir mahkeme . ancak hollanda mecliside buna karsilik yeni bir mahkema acmis. Bir ust mahkemeye acilmis bu dava. Amsterdam mahkemesinde karar veren hakime ve kararina yonelik bir mahkeme. Amsterdam mahkemesinin aldigi kararin gecersiz olduguna dair acilmis mahkeme.
Henuz bu yeni acilan dava sonuclanmamis . ve sonuclanincaya kadarda eskisi gibi sinav yapilmasi gecerli kabul edilmis durumda
yani arkadaslar ben dedim size yanlis alarm
konunun orjinalini asagiya kopyaliyorum . hollandaca bilen esleriniz cevirir sizlere
kolay gelsin calismaya devam
> Actueel
Eis basisexamen inburgering buitenland voor mvv gezinshereniging nog steeds van kracht
Nieuwsbericht | 17-07-2008
Op 15 juli jl. heeft de rechtbank in Amsterdam bepaald dat een Marokkaanse vrouw die bij haar man in Nederland wil wonen, niet eerst in haar eigen land het basisexamen inburgering hoeft te halen. Volgens de rechter ontbreekt voor deze eis de grondslag in de Vreemdelingenwet 2000. De staatssecretaris van Justitie bestudeert de uitspraak van de rechtbank en zal zeer waarschijnlijk tegen deze uitspraak in hoger beroep gaan.
Intussen blijft het huidige beleid ongewijzigd en blijft de eis van het slagen voor het basisexamen inburgering in het buitenland voor gezinshereniging van kracht.
Mochten er zich wijzingen voordoen, dan houden we u hiervan uiteraard op de hoogte.
- acer
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: yozgat cayiralan
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam
UYUM SINAVINA 10/10/2007 GIRDIM
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda
- acer
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: yozgat cayiralan
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam
UYUM SINAVINA 10/10/2007 GIRDIM
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kahramanmaras
- Yabanci_Ulke: hollanda-hengelo
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09