bagg kardesim yapman gereken aynen su zaten 100 soruyu kesin gecersinn yüzde yüzz kesinlikle hemde!!!
2 ci bölümde iseee ilk basta zaten cümle tekrari varrr o cümle tekrarlarini anlasanda anlamasanda
hic durmaycaksin yani sürekli konusacaksinn
oda bittikten sonra zit kelimeler zit kelimeleride bildigini sölersin bilmediginin önüne on veya niet getirirsin burdada susmayacaksin.sonra oflu sorular var yani mantik sorulari mesela grote off klein bilersen anlarsan sölersin anlamassan ikisinden birsini atarsinnn burdada hic susmaman gerekiyor kardesim sonra en son bölümde hikaye anlatiyorlarr anlatilan hikayedede aklina geleni ve hikayeyle ilgili veya ilgili olmayan aklina gelen hollandaca ne biliyorsan salla bisilerr susmaa rahat gecersinnn anladinmi kardess..!!!hayirlisi insallah kazanirsinn..!
çok ama çok acil yardım gereeekk ( sinava girecegim )
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: nevsehir
- Yabanci_Ulke: turkiye