ARKADASLARR BUGUN SINAVA GİRDİM KAANDIM
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: afyon
- Yabanci_Ulke: hollanda amsterdam
ARKADASLARR BUGUN SINAVA GİRDİM KAANDIM
arkadaslar sınavın ilk bolumu cok kolay,, ama ikinci bolumde ses hic anlasılamıyo,bir kelime dahi anlamadım,,kelime tekrarında hic anlamadım ne duyduysam galu galu ettim,,sorularda ise ney bazende JAA die cevap verdim,zıt anlamdanda bi sterk--slap bide keldır--zolder cevapladım,2 tane hıkaye anlattılar,,ilkinde ezberledigim bi hikayeyi 2 kere anlatdım,ikincisi hıkayeyide iki kere soyledim,sonra dedi ilk bolum 97 ikinci 33 ,girecek arkadaslara basarılar dilerim,tavsiyem hic susmasınlar
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: afyon
- Yabanci_Ulke: hollanda amsterdam
- darısıbasima
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: turkiye
Re: ARKADASLARR BUGUN SINAVA GİRDİM KAANDIM
Yorum yazanıda yazmayanıda goruyorum . İlgiye karsı ilgi gosterırım
- mms
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: amsterdam
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: ARKADASLARR BUGUN SINAVA GİRDİM KAANDIM
cok tebrik ederim arkdsm,,,cok sevindim ins ins ins vize islemlerinde en kisa zamanda hallolurda esine kavusursun...adayazi yazdı:arkadaslar sınavın ilk bolumu cok kolay,, ama ikinci bolumde ses hic anlasılamıyo,bir kelime dahi anlamadım,,kelime tekrarında hic anlamadım ne duyduysam galu galu ettim,,sorularda ise ney bazende JAA die cevap verdim,zıt anlamdanda bi sterk--slap bide keldır--zolder cevapladım,2 tane hıkaye anlattılar,,ilkinde ezberledigim bi hikayeyi 2 kere anlatdım,ikincisi hıkayeyide iki kere soyledim,sonra dedi ilk bolum 97 ikinci 33 ,girecek arkadaslara basarılar dilerim,tavsiyem hic susmasınlar
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09