selam - sinav icin ne yapmali nerden baslamali

Hollandaca Uyum SInavi soru ve sorunlariniz

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
bülent tufan
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: hollanda

selam - sinav icin ne yapmali nerden baslamali

Mesaj gönderen bülent tufan »

attractive01
Mezun-NL
Mezun-NL

Re: selam - sinav icin ne yapmali nerden baslamali

Mesaj gönderen attractive01 »

Aleykum selam kardes Evliligin once hayirli olsun diyorum yapman gerekenlere gelince Oncelikle esinin en az 1 yillik kontrati ve 3 aylikmaas Bordrosunun Ind denilen kuruma vermesi esinin maasinin en az 1450(1 sene onceki) Net olmasi lasim su an olsa olsa 50 euro daha yuksektir sanirim. Seninde Holllandaca dil sinavini girmewn lasim. Hollandaca sinavina girmek ciinde randevu alman ve 350 euro sadece esin veya snein tarafindan Ind denilen kuruma yatirilmasi lasm. Sinavi gecmen icinde klasik ama simdiden calisman lasi./ Ben Kursa falan gitmedim ama bir ara bir kursla temsa gectim hollandaya.com diye bir site var Dersi verdiren Kemal kendisi Turk esi ders veriyor ben almaidm ama kenleriyle konusmustum bi ara 100 garanti veriyorlarmis fiyat konussundada pazarlik yap bence :) ve yerinde olsam simdiden bir kitap alir yeni ogrenenle ricin baslardim dil her sey bence.. Neyse Allah isini rast getirsin.

arar_55
Gonullu
Gonullu

Mesaj gönderen arar_55 »

www.iks.com
www.ind.com
bilgi hattiniz
bilgiler islenmis dir bakiniz burdaki forum da!

bülent tufan
Beginner
Beginner

Re: selam - sınavdaki zıt anlamlı kelımeler nelerdır

selamun aleykum arkadaslar ıletılerı okuyorum kazanmıs olan arkadaslara bundan sonrakı yasamlarında mutluluklar dılıyorum gercekten bızler henuz gırmemıs olsakta kazanmıs olan ınsanların mutluluklarını paylasıyor olmakta guzel.. keske su yazdıgımız gıbıde hollandaca yazsak :D zaten pek sorun kalmıycak bız halen yerımızde sayıyoruz.. ben sadece sunu merak edıyorum 100 adet soru olan kıtapcıkta 30 tanesı cıkacakmıs amenna o tamam calısıyorum ezberıme alırım bı sekılde kelıme tekrarına gelınce oda kolay ama zıt anlamlı kelımeler yogun olarak hangılerıdır yanı sınava gırmıs olan arkadaslar en azından acık secık sunu belırtın sınava gırdım su oldu bu oldu sunları soyledıler.. yanı en azından beynımızde canlandıralım herkese kolay geldın tsk paylasımlarınız ıcın

hatice25
NT3
NT3
Turkiye_Sehir: Erzurum
Yabanci_Ulke: Rotterdam
İletişim:

Mesaj gönderen hatice25 »

bülent tufan
Beginner
Beginner

Re: selam - sinav olurken resimliler gösterılıyormu

arkadaslar sınav sorularında resımler gosterılıyormu yoksa sadece seslımı oluyor bırde 100 soru ıcerısınde dıkkat ettınızmı ılk 50 sorumu yoksa 50 den 100 kadar olan kısımlardanmı cıkıyor tsk

“Hollandaca Uyum Sinavi” sayfasına dön