1) evet sinav iki bolumden olusuyor. Sinavda Hollandaca haricinde baska bir dil kullanilmiyor! birinci bolumde o ezberledigin 100 goruntulu sorudan 30 tanesi cikacak. resimleri goreceksin telefonda da sorusu sorulacak. sende resme bakip cvbini vereceksin. ikinci bolum kendi icinde 3-4 bolumden olusuyor. bunlar zit anlamlilar mesela kort diyecek sen hemen zittini soyleyeceksin lang diye, kisa cvplar var mesela Eifel is en toren of deur? eifel bir kule mi yoksa kapi mi? hemen toren diyeceksin.
2)zit anlamlilarin cvp hollandaca verilecek. ezberleyebildigin kadar ezberlemeye calis ama en onemlisi bunlarin nasil telaffuz edildigini bilmek. kulagini alistirman lazim. yoksa istedigin kadar ezberle sinav sirasinda telefondaki telaffuzu anlamazsan sorulan zit kelimenin ne oldugunuda anlamazsin.
3) hikaye kismi is soyle. 2 hikaye anlatiliyor hollandaca ve senden bu hikayeleri 30 saniye icinde ozetlemen isteniyor. aklinda tutabildigini anlatacaksin. sure artarsa hic susma ve hikaye ile alakasiz hollandaca cumleler kur. susmadan konustugun her hollandaca kelime yada cumle sana puan kazandirir.
kolay gelsin.
selamlar.
Leonardo
uyum sinavi hakkinda bilgi istiyorum
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: hollanda-rotterdam
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: hollanda-rotterdam
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
Re: uyum sinavi hakkinda bilgi istiyorum
evet kagit kalemle isin yok. sinavdan once orda ufak bir anket dolduruyorsun. sinav ortami nasil? gorevliler yardimci oluyor mu vs gibi sorular var. orda kalem var zaten:)
selamlar.
selamlar.