ELİMDE NAAR NEDERLAND UYUM KITAPCIKLARRI VAR .! ISTEYENLER
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda
ELİMDE NAAR NEDERLAND UYUM KITAPCIKLARRI VAR .! ISTEYENLER
arkadaslar bende naar nederland kıtapları cd leri hepsı mevcut yararlanmak ısteyen yenı baslamıs arkadaslar varsa söylesın ben verebılırım tanıtım cd sı 100 resımlı soru ve cevapları cd si hepsı duruyor dilini__kana__bulama@hotmail.com eklemek ısteyene yardımcı olurum ayrıca sınav ıcın hazırlananlar varsada yazabılır sorabılırler tsk ederım