Arkadaslar ehliyetlle ilgili bir sorum olacak
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: giresun
- Yabanci_Ulke: HOLLANDA
Arkadaslar ehliyetlle ilgili bir sorum olacak
Ben yaklasik 4 aydan beri hollandadayim ehliyet icin teori sinavina hazirlaniyorum.Aklim karisdi biraz turk ehliyetim var teori sinavina yinede girmem gerekiyormu 2003 yilinda bir arkadasim almis ben girmedim diyor teori sinavina bilgisi olan arkadaslar bilgilerini paylasirsa coks evinirim herkese iyi forumlar
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: Arkadaslar ehliyetlle ilgili bir sorum olacak
Malesef arkadasim Turkiye ehliyeti burada gecerli degil.Normal yollardan Hollanda ehliyeti alman gerekiyor yani ilk once Teori sinavi sonrada praktijk examen yapacaksin. Sana rijksoverheid siesinin linkini gonderiyorum ordan bilgileri resmi olarak ogrenebilirsin.http://www.rijksoverheid.nl/documenten- ... -rijbewijs. buradada gecerli ulkeleri gorebilirsin. http://www.rdw.nl/nl/voertuigeigenaar/h ... bewijs.htm
- serdariscan
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: bursa
- Yabanci_Ulke: breda
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: giresun
- Yabanci_Ulke: HOLLANDA
Re: Arkadaslar ehliyetlle ilgili bir sorum olacak
sagolun arkadaslar turkiyede teori daha zor bunumu gecemiyecem:D