CWI diploma cevrimi

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
el lobo
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Kayseri
Yabanci_Ulke: Hollanda

CWI diploma cevrimi

Mesaj gönderen el lobo »

merhaba arkadaslar tum arkadaslar guzel seyler yazmis gerekli bilgiler verilmis bende okul isleriyle biraz hasir nesir oldum benim verecegim bilgi diploma cevrilmesi zorunlu degil ama yaparsak ilerki meslek yasami icin iyi olur

oturum kartinizi alir almaz bence ilk islerinizden biri de bu olsun cunku genelkde 2 aydan fazla zaman aliyor helede elinde yuksek okul diplomasi varsa dahada inceleme yapiyorlar hepinize tavsiyem son aldiniz diplomalar ve son okudunuz okuldaki not dokumu yani transkpript yaninizda bulunsun helede universite mezunu olan arkadaslar memkunse ingilizce getirin cok yarari oluyormus diger okul mezunu arakadaslarda bulundursun bide ne kadar sertifika belge varsa (bilgisayar ,muhasabe vb.. ) hepsini getirirn ceviri yaptirin is hayatinda daha hizli ilerlersiniz

once bulundugunuz yerdeki CWI ye gidip bi randevu alin sonrada size verecekelri formulu eksiksiz doldurun eksik gorurse ileri atiyor 2-3 ay sonra gel diyor o sebeble tum belgelr yaninizda olsun ben hem calisip hem okuycam derseniz diploma cevirisi ucretsiz genelde en az 2 yil geriden sayiyorlar ki normal bencede fark dersi dunyanin her ulkesinde var bide bizim egitim sistemiyle farkli bunlarinki bizde teori burda pratik orani onde

ben Turkiyeden uluslararasi iliskiler mezunuyum basvurali 2 ayi gecti daha sonuc yok ama genelde universite mezunlarina hbo seviyesinde geliyormus birkac kisiden ayni yanitlari aldim dilinizde eger biraz iyi olursa sanirim iyi isler bulmak mumkun cunku benim burda konustugum hollandalilar cogu zmaan mesela is ilaninda hbo seviysei veya mbo seviyesi diyorlar ama bolum belirtmiyorlar o seviyedeki insani ariyorlar ve gelisecegine inanirsak biz eksikleri kapatiriz ama once dil ogrenin diyorlar bakalim ne olacak herkese kolay gelsin
Eylul 2007 MVV basvuru
Aralik 2007 Hollanda`ya gelis
Eylul 2008 Dil kursuna basladim
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Aralik 2010 Pasaport basvurusu
Haziran 2011 Hollanda vatandasligi

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Re: CWI diploma cevrimi

Mesaj gönderen Geluk »

eline saglik arkadasim,

bence ne kadar sertifika, belge varsa(egitim alaninda) gelirken yaninizda getirin, tecrube bilgi bakimindan bu szin isinize yarayacak..!

kolay gele

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön