Hollandadayim.. ( sinav + vize = hollanda )
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- pars
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: Izmir
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Hollandadayim.. ( sinav + vize = hollanda )
Arkadaslar gectigimiz cumartesi gununden beri hollandadayim kosusturmacadan siteye girmeye firsatim olmadi. IND ve belediyede randevum vardi onlari hallettim.Detayli anlatimi daha sonra yapicam. Simdilik herkese hollandadan selamlar
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
- Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
- İletişim:
Re: Hollandadayim
selam pars hadı hayırlısı artık bundan sonra sana,,bende gelıcem ınsallah kısmet olursa yakında,,vızem cıktı ama ankaraya gelıcek ıste,,neyse arkadasım kac gunde geldı ankaraya veya ıstanbula vızen??hollandadan sız parayı yatırdıktan sonra kc gun ıcerısınde tr'ye geldı?bılgı verırsen cok sevınırım..
kolay gele
emrah
kolay gele
emrah
Alle goede dingen komen langzaam..
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Re: Hollandadayim
Yeni yasaminda basari ve mutluluk seninle olur insallah arkadasim
darisi diger arkadaslarimizin basina
kolay gele
darisi diger arkadaslarimizin basina
kolay gele
- pars
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: Izmir
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Re: Hollandadayim.. ( sinav + vize = hollanda )
Emrah arakdasim oncelikle tebrikler vizen cikmis. En kisa zamadna hollandayda gelirsin insallah. Benim basvurum tr den oldugu icin parayi onceden yatirmistim. Vizem de 7 gunde geldi. Aslinda kabul oldugu gun gelmis ama tr den gelmedi cevabi aliyordum. Ind yi aradim onlar bana vizemin onaylandigi gun kullandiklari sistemden onay yazisini tr ye gonderdiklerini soylediler hatta onya yazisnin okundugu saat bilgisini bile bana verdilar. Bende bu bilgi ile tekara elciligi aradim su tarih ve su saat de benim onay yazim size ulasmis dedim. Kontrol ettiler ve vizemin geldigini soylediler. Yani vizen gecikirse ind ile irtibata gec ve gonderilme tarihini sor ind cok net bir cevap veriyor bu soruya..
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
- Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
- İletişim:
Re: Hollandadayim.. ( sinav + vize = hollanda )
selam pars,,masallah masallah kosusturmaca gıdıyosun,,ınsallah ıslerın rast ve yolunda gıder,,bızde gelıyoruz yakında,,efeler diyarıda aldı vızeyı ve yakında gelıyo oda ve vızelerımızı beklıyoz ıste kardes..
allah sana kolaylık versın pars..
tot snel in nederland
allah sana kolaylık versın pars..
tot snel in nederland
pars yazdı:Emrah arakdasim oncelikle tebrikler vizen cikmis. En kisa zamadna hollandayda gelirsin insallah. Benim basvurum tr den oldugu icin parayi onceden yatirmistim. Vizem de 7 gunde geldi. Aslinda kabul oldugu gun gelmis ama tr den gelmedi cevabi aliyordum. Ind yi aradim onlar bana vizemin onaylandigi gun kullandiklari sistemden onay yazisini tr ye gonderdiklerini soylediler hatta onya yazisnin okundugu saat bilgisini bile bana verdilar. Bende bu bilgi ile tekara elciligi aradim su tarih ve su saat de benim onay yazim size ulasmis dedim. Kontrol ettiler ve vizemin geldigini soylediler. Yani vizen gecikirse ind ile irtibata gec ve gonderilme tarihini sor ind cok net bir cevap veriyor bu soruya..
Alle goede dingen komen langzaam..