Nl ye geldikten sonra sigorta mecburiyeti.
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- pars
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: Izmir
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Nl ye geldikten sonra sigorta mecburiyeti.
Arkadaslar oturum kartiniz cikmadan normal sigortaya kayit yaptiramiyorsunuz.Ayrica ind ye oturum karti icin basvurunuz sirasinda sizden hollandada gecerli bir saglik sigortasi policesi istiyorlar. Ben ANVB sirketinden yaptirdim 3 aylik 170 euro odedim. Eger oturum kartiniz 3 aydan once cikar ise policeyi iptal etirebiliyorsunuz sigorta sirketide belli bir kesinti yaparak paranizi iade ediyor. Imigratie sigortasi deniyor bu policeye.
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant