Evet arkadaslar bugun saat 10:00 da Venlo da ki yabancilar polisinde randevum vardi.Ama bizi 45 dakika sonra iceri aldilar baya yogundu.Polisler bize cok iyi davrandi,kisa bir konusma yaptik buraya ne icin geldigim, nerde kalacagim hakkinda daha sonra pasaportuma stiker yapistirdilar.Boylelikle poliste isimiz bitmis oldu.Yakin zamanda da ind yi arayip oraya gitmemiz gerekiyormus oturum karti icin.
Daha onceden belediyeye gidiyorduk o artik kalkmis direk ind ye gidilmesi gerekiyormus..
Bugun yabancilar polisine gittim..
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Eindhoven
- pars
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: Izmir
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Re: Bugun yabancilar polisine gittim..
Cok enteresan. Banada artik yabancilar polisine gitmeye gerek olmadigi soylenmisti. Ayrica Ind ye gitmeden once belediyeye gittim. Oradan bana bir kagit verdiler o kagit ile beraber ind ye gittim ve gider gitmez ilk once sorduklari sey belediyeden kagit getirip getirmedigim olmustu. Demekki uygulamlar bolgeden bolgeye degisiklik gosteriyor. 6 aylik oturum stickerinida ind de yapistirdilar pasaportuma.
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
hakikaten ilginc bizde randevu icin 2 kere aradik emin olmak icin polisi bize polislik bir is olmadigini direk ind ve belediyeden yapilacagini ardindan ind den randevu aldik onlarada sorduk polisle bi isimiz varmi diye onlarda eskiden di dedi suan her isi biz hallediyoruz dediler ayin 14 une randevu verdiler. pars in dedigi gibi bolgeden bolgeye degisiyor benim dusuncem....
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Eindhoven
Arkadaslar yazdiklarinizi okudum bende cok sasirdim sizinde dediginiz gibi sehirden sehire degisiyor olabilir.Ben Weert te kaliyorum, bugun yabancilar polisi Venloya gittim ve bizide Eindhoven daki ind ye yonlendirdiler.Boyle sehirleri belirtirsek daha iyi olur sanirim.
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
belki sehirden sehire degisebilir deriz ama ilginc tarafi bu ozel bir kurum degilki sehirden sehire degisecek. cunku kanunlar sehirler icin ayri ayri degil hepsi icin birdir sonucta. ama yanilabilirim. ben birkac kisi ilede konustum daha onceden oldugunu fakat kanunun degidtigini cunku ind kayit sirasinda belgelerin hepsini diger gerekli olan kurumlara yolladigini bu ocak ayindan itibaren bu sekilde oldugunu belirttiler.