33 gun oldu hala bi ses yokk...

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
yanmaz
NT1
NT1

33 gun oldu hala bi ses yokk...

Mesaj gönderen yanmaz »

arkadaslar ya 33 gun oldu hala bi ses yok.sizce umlumu bu?nezaman ogrene bilirim sonucu..of ya beklemek adami sinir ediyor.yoruldum iyice nerdeyse 5 ay olcak bekliyeli..ne olur bir olumlu birseyler deyin.avukatim bile olumlu birsey demior.SIKILDIM iyice...simdiden tsk ederim

philliaa
NT1
NT1

Re: 33 gun oldu hala bi ses yokk...

Mesaj gönderen philliaa »

yanmaz
NT1
NT1

Mesaj gönderen yanmaz »

merhaba arkadasim. aslinda haklisin ama iste insan dayanamiyor artik.bizde toplam 5 senedir ayriyiz.simdi birde bebegimiz var.esim cocugundan ayri 7 aydir.bazen esimle bile tartisiyoruz birbirimizden uzak olmakdan SIKILDIK.seytan araya girip duruyor.stres yapmamak elde degil.rabbim seni ve butun bekleyenleri sevdiklerine en kisa zamanda kavustursun ve tabi benide ;) neyse rabbim hepimize guc ve sabir versin.

hersey gonlunce olsun...

gülüm
NT1
NT1

Mesaj gönderen gülüm »

yanmaz
NT1
NT1

Mesaj gönderen yanmaz »

offf yaaa 6 hafta 42 gun oldu hala bir ses yok...beklemek ne kadar zormus yarabbim..sen bizlere sabir ver yarabbim. :cry: :cry:

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön