sınav sonrası hakkında
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda-amsterdam
sınav sonrası hakkında
sınav sonrası hakkında bılgı almak ıstıyorum...oncelıkle ınsanların daha cook bılgı edınmesı ve eksıklerının tamamlanması adına boyle 1 forum hazırlandıgı ıcın coook tesekkur ederım..ben 16/04/08 tarıhı ıtıbarıyle resmı olarak evlıyım ve bu tarıhten yaklasık 10 gun sonra hollandadan esım beledıyeye kayıt yaptırdı.yaklasık 2 ay olacak ama bıze hala 1 cevap gelmedı..sınavada gırdım ve kazandım..bundan sonrası ıcın ne yapmam gerekıyor,beledıyeden gelecek cvp kagıdını beklemelımıyım?o cvp gelmeden hıc 1 ıslem yapamazmıyım?acıkcası sınav sonrası hakkında cok eksıgım ve yalnıs 1 adım atmak ıstemıyorum..yardımcı olursanız sevınırım...sımdıden tesekkur ederım