selam arkadaslar ben gulum sizi cok ozledim

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
oguzum
Mezun-NL
Mezun-NL

selam arkadaslar ben gulum sizi cok ozledim

Mesaj gönderen oguzum »

SLM arkadaslar ben uzun zamandir siteye giremedim bende san NL deyim ve oturumu aldim bir yillik ama okuldan bi haber yok belediyedenmi haber verecekler okula nezaman baslacagim yada hangi okula gidecegim.bu arada bana yakin arkadaslar varmi burda.vize bekleyen arkadaslara RABBIM en kisa zamanda nasip etsinki sediklerine kavussunlar AMIN.gulum

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: selam arkadaslar ben gulum sizi cok ozledim

Mesaj gönderen sansli »

oguzum yazdı:SLM arkadaslar ben uzun zamandir siteye giremedim bende san NL deyim ve oturumu aldim bir yillik ama okuldan bi haber yok belediyedenmi haber verecekler okula nezaman baslacagim yada hangi okula gidecegim.bu arada bana yakin arkadaslar varmi burda.vize bekleyen arkadaslara RABBIM en kisa zamanda nasip etsinki sediklerine kavussunlar AMIN.gulum
slm arkdsm karitin almaya gittigide okul icinde bilgi vermedilermi sana,bana oyle yaptilar,kartimi almaya gittigimde bi saat oncesi icin okul icin gorusmem vardi okulumuda ogun ayarladilar 23 eylulde basliyorum haftada 2 gun sabah 9 dan 2 bucuga kadar,,,1 yil boyunca ama nt2 alirsam erkn birakabilirmisim ordan ciktim karsi kabine gectim 1yillik kartimi aldim ciktim,,,belediyenin mektubuyla gitmistim ben oraya,,belediye karsilio buarada okulu ben sadece 150 eruo odicem kitablarimi kalem defter gondermeleri ve okulda bilgisayar kullanabilmem icin,,,bukadar,,,sorun olursa cvplayabilcegim biseyse seve seve cvplayabilirim,kolay gelsin,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Re: selam arkadaslar ben gulum sizi cok ozledim

Mesaj gönderen Geluk »

hayirli olsun arkadasim
umarim en kisa zamanda okuluna baslar, dili ogrenir ve kendi ayaklarin uzerinde durursun

kolay gele

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön