Arkadaslar,
Ben hollandada 3 yilimi doldurdum ve hollanda pasaportuna basvurmaya karar verdim.IND nin internet sitesinden gerekli bilgilere ulastim(butun sartlara uyuyorum)ama bir noktada kafam karisti.Istenen bir belge ingilizcesi "birth certificate" hollandacasi "geboorteakte" direkt tercume yaptigimizda "dogum kagidi" manasina geliyor.benim sorularim sunlar:
1-Nufustan alinan "aile toplum kagidi" ayni isi gorur mu? yoksa ayri bir belgemi?
2-Bu belgeyi konsolosluktan almak mumkun mu? illa turkiye'den nufustan mi almak gerekiyor?
Simdiden tesekkurler...
Hollanda pasaportuna basvuru icin gerekli belgeler
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Re: Hollanda pasaportuna basvuru icin gerekli belgeler
selam
senin bahsettigin dogum kayit ornegi. bunu ikamet ettigin yere bagli olan Turk konsolosluguna basvuru yapip alabilirsin..!
kolay gele
senin bahsettigin dogum kayit ornegi. bunu ikamet ettigin yere bagli olan Turk konsolosluguna basvuru yapip alabilirsin..!
kolay gele
-
- Beginner
Re: Hollanda pasaportuna basvuru icin gerekli belgeler
Tesekkur ederim..