Arkadaslar,
1 Nisan itibariyle Hollandaya geldik. cocuklarim da Hollandayi cok sevdiler. Haftaya saglik kontrolu icin randevu aldik. Bu kontrol sirasinda kan aliyorlar mi yoksa sadece rontgen mi cekiyorlar? cocuklari da goturecegim icin eger kan tahlili yapilacaksa hazirlikli olmamiz lazim. Bilgi verebilirseniz cok sevinirim.
Sevgiler,
saglik kontrolu
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda-den bosch
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: saglik kontrolu
gulcan2 yazdı:Arkadaslar,
1 Nisan itibariyle Hollandaya geldik. cocuklarim da Hollandayi cok sevdiler. Haftaya saglik kontrolu icin randevu aldik. Bu kontrol sirasinda kan aliyorlar mi yoksa sadece rontgen mi cekiyorlar? cocuklari da goturecegim icin eger kan tahlili yapilacaksa hazirlikli olmamiz lazim. Bilgi verebilirseniz cok sevinirim.
Sevgiler,
arkdsm oncelikle hosgeldiniz,cocuklarinizin sorun yasamadigina ve hollandayi sevdiklerine sevindim cunku bu cocuklar icin onemli bi olay alisamazlarsa huzursuzluk cok olur diye dusunuyorum,,,bahsettigin saglik kontrolu GGD deki ise sadece ciger filmi cekiliyor,kan alma yok (yani en azindan ben gittigimde boyle bisey olmadi)kolay gelsin...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Gonullu
Belediye Sizleri Yonlendirir!Kayit basvuru Yaptikdan sonra)Bolgenizdeki GGD saglik kurumundan Randevu ile gidip Havale TBC Tuberculos hastaliginiz var mi diye film(rotgen cekilirsiniz)
Unutmayiniz kimlikleriniz(oturum karti Pasaport yaninizda olsun,GGD Cagri Rotgen mektupnuzla)Saglik karnesi karti (agiszorgverzekering(Pas) Yaninizda olsun Yokda Onlar sizlere yeni kimlik belediye altinda Film(rotgen)havalesi verirler ponskart(mavi orjinali) Bu durumda gecici beyaz witteponskaart verirler! orda adiniz dogum tarihiniz ev telefonnumaraniz ev doktorunuz(auile hekiminin Adi Yazar)!!!!!!!ggd ve hastaneye sabahlari gidiniz verilen saat de geldiginizi gise ye bildiriniz elinizdeki evrakla!
30 dakkanceden orda kimliklerinizle olunuz!!!!!!!
holandada ki esiniz hangi saglik sigortasina kayitli o kimlik le ,ise kimligi ile oturum(hollanda)pasaportu yaninda bulundursun unutmayiniz ki ind buna gore sizlere randevu verilecek ileriki islemler icin! yolanmasi gereken ind mektuplari formulleri unutmayiniz!
cagri ggd tuberculos verem varmi ?yokmu ?film rotgen cekilir orda saglam cekildi derse eve gidersiniz kolay gelsin!
Unutmayiniz kimlikleriniz(oturum karti Pasaport yaninizda olsun,GGD Cagri Rotgen mektupnuzla)Saglik karnesi karti (agiszorgverzekering(Pas) Yaninizda olsun Yokda Onlar sizlere yeni kimlik belediye altinda Film(rotgen)havalesi verirler ponskart(mavi orjinali) Bu durumda gecici beyaz witteponskaart verirler! orda adiniz dogum tarihiniz ev telefonnumaraniz ev doktorunuz(auile hekiminin Adi Yazar)!!!!!!!ggd ve hastaneye sabahlari gidiniz verilen saat de geldiginizi gise ye bildiriniz elinizdeki evrakla!
30 dakkanceden orda kimliklerinizle olunuz!!!!!!!
holandada ki esiniz hangi saglik sigortasina kayitli o kimlik le ,ise kimligi ile oturum(hollanda)pasaportu yaninda bulundursun unutmayiniz ki ind buna gore sizlere randevu verilecek ileriki islemler icin! yolanmasi gereken ind mektuplari formulleri unutmayiniz!
cagri ggd tuberculos verem varmi ?yokmu ?film rotgen cekilir orda saglam cekildi derse eve gidersiniz kolay gelsin!
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda-den bosch
verdiginiz hizli bilgiler icin cok tesekkur ederim.
Sevgiler,
Sevgiler,