Nasil soguk bi yer burasi yaa

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
el lobo
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Kayseri
Yabanci_Ulke: Hollanda

Re: Nasil soguk bi yer burasi yaa

Mesaj gönderen el lobo »

herkese tesekkur ederim dualariniz icin evet benimki kisa surdu basvurunuzu tam ve zamaninda yapip herseyi dakika hesaplarsaniz boyle olyor hatta biz 1 haftada birseyden dolayi geciktik yoksa dahada erken olacakti yani 5 haftada bile olabilirdi ona gore iyi ve hizli olursaniz tr dende hizli olur merak etmeyin ben girerken gumrukten ayagimi surdum yerlere :lol:
Eylul 2007 MVV basvuru
Aralik 2007 Hollanda`ya gelis
Eylul 2008 Dil kursuna basladim
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Aralik 2010 Pasaport basvurusu
Haziran 2011 Hollanda vatandasligi

AySeNiL
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen AySeNiL »

Resim

Lanet olsun, kopamadım,ayrılıp yapamadım,

AySeNiL
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen AySeNiL »

ya neden kimse hollandanin nersine geldigini solemiyor yada nerde oldugunuzu belitmiyosunuz...
Resim

Lanet olsun, kopamadım,ayrılıp yapamadım,

el lobo
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Kayseri
Yabanci_Ulke: Hollanda

Mesaj gönderen el lobo »

oncelikle herkes sagolsun tekrardan iyi dilaklerinizi aynen bende sizler icin katiliyorum Allah herkesin gonlune gore versin

ilk once bu tr den basvurma isiyle ilgili olarak basvuran veya basvurmayi dusunen arkadaslar basvurdunuz zaman esim 830 euro yu ordan yatiracak deyin kagidi eve bi zarf gelecek onu esinize hemen scanleyin veya faxlayin oda hemen o dakka yatirsin yatirdiktan sonrada ind ye verilecek kagitlar elinde hazir olursa benimkinden daha once bile gelir yani is ne kadar hizli istedigize bagli acikcasi

ugur abi daha ayrinti demissin o ilk yazdigimda daha bi yere gitmemistim ama son2-3 gundur biraz gezdik hollandayi duzenli bi yer acikcasi ve daha oonce size anlatilan herseyi unutun cunku burda herseyi tekrardan ogreneceksiniz insanlari cok sicak bi kere benim kendi evimden disari cikiyorum herkes gulumsuyor kesin her gittiginiz yerde selamlasmak ana kural ben cok yer gezdim ama bu kadarini gormedim herkes yabanci dil biliyor benim ingilizcem var hic zorlanmadim hemen ertesi gun yalniz cikip gezdim ve hic sorun cekmedim yabancilara karsi bi onyargi varsada bu yaslilarda onlarda kismen haklilar cunku burdaki yabanci gencleri gelince gorursunuz belki aralarinda en iyi bizimkiler digerler zaten ilk bakista ilk hareketlerde anlasiliyor ama cogu hollandali illa secmek gerekirse diyorlar turkleri ilk siraya alirim yinede burda en iiyi yabanci topluluk turkler konustuklarim en azindan oyle dedi

ben lelystaddayim burda yabanci agirligi esit o yuzden yorumlarim daha objektif yabancilar icinde biraz muslanman fazla ama neyse bide hollandaki herkes polonyalilara gicik :lol: cok ucuza is yapiyorlar diye en cok duydugum ve anladigim bunlar ama ben bircok arkadasa gore sansliyim cunku benim akrabalarin %90ni burda hic zorluk olmadi ama yinede buraya paltolu kazakli gelin yoksa donarsiniz bide iklim cok garip hemen yagmur hemen ruzgar hemen gunes belirsizlik havasi (regen regen regen )yani simdilik bu kadar ilerde genis yorumlarda gorusmek uzere

RTL 2 den ben el lobo lelystad hollanda iyi aksamlar 8-) :lol:
Eylul 2007 MVV basvuru
Aralik 2007 Hollanda`ya gelis
Eylul 2008 Dil kursuna basladim
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Aralik 2010 Pasaport basvurusu
Haziran 2011 Hollanda vatandasligi

ati
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen ati »