hollanda pasaport basvurusu yaptim

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
denok79
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: hollanda

Re: hollanda pasaport basvurusu yaptim

Mesaj gönderen denok79 »

Kardes seninkini biraz fazla uzatmislar,bende araligin ilk haftasi muracat etmistim martin sonlarina dogru kralicenin (+) karar verdine dair kagit ulasti elime daha sonra mayis son haftasida seromoni ye katilip vatandas olmustum sen bi arastir istersen ama is durumunda sureye etkili oldugu icin ondan biraz uzatabiliyor olabilirler.

erkan
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: İstanbul
Yabanci_Ulke: Hollanda/ Amsterdam

Mesaj gönderen erkan »

Kullanıcı avatarı
murat.kara
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: Hollanda Rijswijk

Mesaj gönderen murat.kara »

selam arkadaslar
bugun bir mektup aldim ind basvurumu kabul etmis ve kraliceye imza icin evraklarim gonderilmis.ama bunun iki gun oncesinide anlatayim ind yi ikinci defa aradik ve neden bu kadar uzun surdugunu sorduk onlarda benim basvuru yaptigim tarihten bir aymi iki aymi ne sonra vatandasliga muracat parasina zam gelecekmis asli varmi bakmadim henuz o nedenle inanizmaz bir yigilma olmus sozde o nedenleymis ama sozde memur yardim etti dosyami buldu telefondayken hemen bununla ilgileniyorum dedi ve iki gun sonra bu mektubu aldim .Ama benden bir ay once muracat eden arkadasimda yeni aldi pasaportunu yani 8 ay sonra belki sehir sehir degisiyordur diyecegim ama ne bilim ayrica hicbir yardim almiyorum esim belediyede calisiyor ben ucbucuk senedir burdayim ikibucuk senedir birfiil fast calisiyorum anlamadim gitti ama yuzduk yuzduk kuyrugundayiz herhal.
Darisi tum arkadaslarima yav dusunuyorumda zamaninda bu sitede konsoloslukta sorulan sorular neydi heycani korkusu icinde dolanirdim simdi vatandaslik icin yaziyorum zaman geciyor yaslaniyoruz arkadaslar yavvv.Surda bir kac sene sonrada bir bakmisizki emekli olunca nereye yerleselim muhabbeti yapariz.Herkeze hayirli ramazanlar tum arkadaslara basarilar .Bizler ayni yollardan gecen ayni heyacani,ayni korkuyu,ayni sevinci,ayni uzuntuyu yasayan buyuk bir topluluguz.Bu siteyi kuran,emegi gecen tum arkadaslardan Allah razi olsun.
Veda felan etmiyorum heee ben herzaman seyrekte olsa burdayim

erkan
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: İstanbul
Yabanci_Ulke: Hollanda/ Amsterdam

Mesaj gönderen erkan »

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön