sansli yazdı:allah razi olsun arkdsm,,,hicbirimizi sitemizden eksik etmesin rabbim ins ins ins....
ufoss abimiz ve geluk ablamiz allah razi olsun bu goreve layik gormusler bende elimden geldigince yerine getirmeye calisiyorum...
ufooss ve geluk isimlerini bilmiyorum ama sagolsunlar gercekten sorularimi falan gorunce onlarda ilgileniyor guzel bi forum allah nazarlardan saklasin
sitemizin kurucusu onlar...allah onlari sitemizden eksik etmesin...
hollandadayim(2008-5) ehliyetimi aldim(2008-12) 5yillik oturumumu aldim(2009-03) ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12) ik begin met niveauverhoging cursus... Ik werk vrijwilligster als fietsdocent Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
kocadeli yazdı:gulnur 55 foruma tekrar hosgeldin arkadasim musadenle sana birseyler sormak istiyorum ben oturum kartimi bekliyorum oturum kartim allah nasip olursa bu ayin 27 once gelecek die kagit geldi o kagit geldikten sonra okula nasil basvuracam neleri yaparsam benim icin daha iyi olur sonucta sen bu yollardan gectigin icin elbette onerebilcegin yol gosterecegin bisiler vardir senden bilgilerini bana aktarmani bekliyor olacagim